Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, in contextul cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus, ca Romania se afla intr-un moment dificil, iar urmatoarele doua saptamani vor fi.

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

Scenariile pentru desfasurarea alegerilor locale si pentru inceperea scolii daca in septembrie vor fi peste 1000 de cazuri de COVID pe zi. Ce spune Nelu Tataru

Alegerile locale programate pentru 27 septembrie ar putea avea loc pe parcursul a doua zile, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat ce se va intampla daca in septembrie vor fi zilnic peste 1. 000 de cazuri de COVID-19. El a subliniat ca la acest moment nu considera necesara nici amanarea alegerilor locale, nici amanarea inceperii noului an scolar.

Nelu Tataru face marele anunt.Romania revine la restrictii?

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din sectorul HoReCa, iar proprietarii teraselor ar trebui sa le respecte.

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Ce se intampla cu alegerile locale din 27 septembrie. Scenariul lansat de Nelu Tataru

Alegerile locale din luna septembrie s-ar putea desfasura pe durata a doua zile, pentru a evita aglomerarile in sectiile de votare. Aceste esta un scenariu avansat de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, din cauza pandemiei de coronavirus.

Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat carantina. La data de 21 iulie urmeaza sa intre in vigoare noua lege

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat ce se va intampla cu persoanele care au refuzat, in urma deciziei Curtii Constitutionale, carantina sau internarea. Masurile se vor aplica incepand de marti, 21.

NELU TATARU: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat azi Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID - spitale modulare noi sau pentru a amenaja un corp pavilionar pe care il are separat

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro. Practic, solutia propusa de ministrul Sanatatii ar face ca spitalele sa nu mai fie inchise pentru pacientii non-COVID, iar problema crizei de locuri ar fi si ea rezolvata.

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )