Libnet.ro
UNICEF

06:00

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Decizie radicala a Ministrului Sanatatii. Masca de protectie, obligatorie la plaja si piscine. Amenda e uriasa

Veste proasta pentru romanii care au ales ca destinatie de vacanta Spania. Aici oamenii sunt obligati sa poarte masca de protectie peste tot. Astfel, daca ai ales sa mergi pe plajele din Spania trebuie sa fii pregatit cu un set de masti, pentru ca sigur vei avea nevoie de ele. Care sunt locurile vizate de .

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Cele sapte milioane de romani care incaseaza pensii de la stat, au primit o veste buna. Valoarea activelor aflate in administrare la nivelul sistemului de pensii private este in crestere in acest an, fata de anul anterior. Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie in .

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

Revine Starea de Urgenta in Romania? Anuntul clar al lui Nelu Tataru

Revine sau nu Starea de Urgenta in Romania? Ce anunta Nelu Tataru si la ce ar trebui sa se astepte romanii pentru viitorul apropiat? Revine Starea de Urgenta in Romania? Ultimele saptamani arata ca Romania se afla mai rau decat ar fi preconizat specialistii. Cifrele in dreptul numarului persoanelor infectate cu coronavirus cresc neincetat zi .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum poti primi intre 40.000 si 100.000 de mii de euro

Guvernul vrea sa incurajeze cu bani antreprenorii din mediul rural. Bugetul total alocat programului va fi de 200 de milioane de euro. Se dau bani de la stat. Cum pot primi romanii intre 40. 000 si 100. 000 de mii de euro Executivul a discutat, joi, in prima lectura, o hotarare privind lansarea unui proiect de incurajare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )