Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa ce un batran a fost ignorat de medici la Spitalul Corabia. Ce tragedie s-a produs

Playtech Playtech,
Vlad Voiculescu, reactie dura dupa ce un batran a fost ignorat de medici la Spitalul Corabia. Ce tragedie s-a produs

Imagini cu un batran cazut pe holurile unui spital din Corabia au facut inconjurul retelelor de socializare. Postarile unei femei pe Facebook au starnit reactii dure din partea internautilor, dar si a actualului ministru, Vlad Voiculescu. Ministrul Sanatatii a dispus controale imediat, trimitand la fata locului Corpul de Control al Ministrului. Internautii reactioneaza dur la . continuă pe Playtech

Rares Bogdan, ironie fata de Vlad Voiculescu: Nu cred ca este cazul sa dovedim ca diferenta intre vechii si noii este doar de varsta

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a lansat o ironie fata de ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in contextul cazului de la spitalul din Corabia, unde un batran a stat ore intregi intr-o sala de asteptare fara sa primeasca ajutor. Liberalul ii cere ministrului sa treaca la deminteri, amintind ca in alte unitati spitalicesti au fost schimbati manageri, unii chiar performanti.

VLAD VOICULESCU: Amenzi pentru medicul de garda si asistenta de la Spitalul Corabia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca DSP Olt a incheiat, luni dimineata, controlul efectuat la Spitalul Orasenesc Corabia, dupa ce online au aparut imagini cu un pacient filmat stand pe jos si cerand ajutor, medicul de garda si asistenta medicala fiind amendati contraventional.

Managerul spitalului Victor Babes, reactie dura dupa acuzatiile aduse de Olaroiu: Nupot sa ofer scuze in public!

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes a raspuns acuzatiilor lansate in spatiul public de antrenorul Cosmin Olaroiu.

Adina Anghelescu, informatii exclusive despre dosarul Vlad Voiculescu, clasat in mod dubios

Adina Anghelescu a prezentat informatii in exclusivitate despre clasarea de catre DIICOT a dosarului in cazul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta a fost anchetat si audiat in secret de DIICOT pentru disparitia unor documente secrete de stat, clasificate strict secret si secret de serviciu, de la Ministerul Sanatatii.

in razboi cu mai multi lideri PNL, Vlad Voiculescu ii anunta sfarsitul in functie unei apropiate a lui Ludovic Orban

Tot mai multi lideri PNL s-au declarat nemultumiti de modul in care este organizata campania de vaccinare si l-au atacat pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Printre cei care i-au cerut chiar demisia ministrului Sanatatii s-a numarat si Violeta Vijulie, sefa ANFP, o apropiata a lui Ludovic Orban, careia Voiculescu i-a anuntat, sfarsitul in functia respectiva.

Primarii PNL si PSD pun tunurile pe Vlad Voiculescu

Primarii de municipii, in frunte cu Emil Boc presedintele AMR) acuza Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu, ca ii obliga sa organizeze si sa doteze centrele de vaccinare, precum si sa asigure plata personalului medical din aceste centre, fara a le fi alocate si banii necesari. Boc i-a reprosat lui Voiculescu aceste lucruri si in direct la o televiziune, primarul liberal fiind ironizat de ministrul Sanatatii.

Vlad Voiculescu: Pana la inceputul lunii aprilie, 1.3 milioane de romani vor fi vaccinati anti-COVID

Potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, aproximativ 1,3 milioane de romani vor fi deja vaccinati la inceputul lunii aprilie. Vlad Voiculescu: 1. 3 milioane de romani vaccinati anti-COVID la.

VLAD VOICULESCU: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Vaccinarea impotriva COVID-19 este sigura, eficienta si singura sansa pentru a reveni la normalitate, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in cadrul unei eveniment organizat online de Colegiul Medicilor Romania, relateaza Agerpres.

Haos la Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu. O eroare a bulversat spitalele in plina campanie de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Este haos la Ministerul Sanatatii. Vlad Voiculescu a somat spitalele sa incheie chiar astazi prima etapa a vaccinarii si i-a dat peste cap pe angajati. Conform solicitarii ministrului Voiculescu, DSP-urile ar.

Ministerul Sanatatii ar putea prelua costurile de personal pentru campania de vaccinare. Ce spune Vlad Voiculescu

Ministerul Sanatatii va putea prelua, cel mai probabil, costurile de personal pentru campania de vaccinare. Vlad Voiculescu a anuntat ca ar fi vorba despre un buget de peste 1 miliard de lei, in cazul in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )