Libnet.ro
UNICEF

12:45

Critici dure pentru Vocea Romaniei! Ce mesaj a distribuit Serban Huidu. A dat share si a pornit scandalul

Playtech Playtech,
Critici dure pentru Vocea Romaniei! Ce mesaj a distribuit Serban Huidu. A dat share si a pornit scandalul

Vocea Romaniei si-a incheiat de curand cel mai recent capitol, odata cu finalul pentru sezonul 9 al show-ului de pe PRO TV. Ultima editie din 2019, transmisa vineri, a reusit sa ii imparta pe telespectatori in mai multe tabere. Sunt unii care au criticat foarte aspru alegerea marelui castigator. Dragos Moldovan i-a cucerit pe cei . continuă pe Playtech

Mesajul lui Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Prestatia de vineri seara i-a facut pe cei patru jurati sa il aplaude in picioare, iar Smiley a avut un mesaj special de transmis. Artistul a reactionat pe contul personal de Instagram. Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea .

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa ce Dragos Moldovan a castigat vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro. Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul si la finalul emisiunii a avut un mesaj de .

Tudor Chirila, actor in serialul Vlad de la PRO TV. Ce rol ar putea juca juratul de la Vocea Romaniei

Fanii serialului Vlad vor avea parte de o surpriza deosebita. Juratul de la Vocea Romaniei lasa pentru scurt timp show-ul de muzica pentru a-si incepe povestea alaturi de persoajele din iubitul serial. Ce rol ar putea juca acesta? Tudor Chirila, actor in serialul Vlad inca putin si facem cunostina cu anul 2020, iar odata cu .

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Emotii URIASE pentru Tudor Chirila! S-a intamplat imediat ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei! Totul a fost facut public

Dragos Moldovan a castigat sezonului 9 Vocea Romaniei. CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU, iN LACRIMI! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5 DIMINEATA! DIN PACATE, MARIA CIOBANU Dragos a.

Lovituri sub centura in finala Vocea Romaniei, pe PRO TV! Ce schimb de replici au avut Irina Rimes si Tudor Chirila

Tudor Chirila si Irina Rimes si-au trimis din nou sageti, in ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Artista s-a simtit atacata dupa ce Tudor i-a spus ca echipa lui are mai multi oameni in finala, mentionand-o si pe Jasmina Rasadean, cea care a concurat pentru Irina. Irina Rimes si Tudor Chirila s-au contrat din .

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei, pe PRO TV. Ce a patit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea Romaniei, a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca va canta pe scena alaturi de Oana Sarbu, actrita care a jucat rolul Danei in filmul Liceeni. Cele doua au interpretat piesa Ani de Liceu. Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei .

Irina Rimes, aparitie de senzatie in Finala Vocea Romaniei. Cum s-a imbracat vedeta Pro TV

Marea Finala de al Vocea Romaniei i-a facut nu numai pe concurenti sa tremure de emotii, ci si pe jurati. Antrenorii se pregatesc deja de zile bune pentru momentul culminant. Pe langa voce, conteaza si imaginea. in timp ce finalistii sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile momentelor artistice, antrenorii stabilesc ultimele detalii cu .

Ce a anuntat Horia Brenciu chiar inainte de finala Vocea Romaniei, de la PROTV. Putini se asteptau sa fie chiar ea

Horia Brenciu a facut un anunt, cu putin timp inainte ca finala de la Vocea Romaniei sa debuteze. in seara de vineri, pe 20 decembrie, telespectatorii vor sta cu sufletul la gura, pentru a afla cine este marele castigator din sezonul 9, din emisiunea de pe PRO TV. Cantaretul si-a uimit fanii din mediul virtual, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )