Libnet.ro
UNICEF

05:15

Singurul motiv pentru care ai vrea sa schimbi Google Chrome cu Edge

Playtech Playtech,
Singurul motiv pentru care ai vrea sa schimbi Google Chrome cu Edge

Browserul Google Chrome este preferat de majoriatatea celor care intra pe internet, indiferent daca o fac de pe un laptop, desktop sau smartphone. Totusi, Microsoft Edge ar putea deveni mult mai atractiv in viitor. Microsoft Edge nu este un browser prost, insa foarte multa lumeinca foloseste Chrome din obisnuinta sau pentru ca utilizatorul a ajuns []. continuă pe Playtech

Adevaratul motiv pentru care creste ROBOR si se depreciaza leul

Pietele financiare interne n-au aratat deloc bine saptamana trecuta. Leul a ajuns la cel mai prost curs fata de euro, dobanzile din piata interbancara au crescut si Bursa de la Bucuresti a inchis.

Google Chrome functioneaza fara internet pe mobile si face minuni

Daca esti mandrul posesor al unui smartphone cu Android, exista o probabilitate foarte mare sa utilizezi Google Chrome pe mobile. Din acest motiv, cea mai recenta actualizare adusa browserului s-ar putea sa te incante. Pentru a-si mentine relevanta in piata surprinzator de agresiva a browserelor de internet, Google Chrome se bucura deseori de actualizari. Unele [].

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Primul candidat de la PSD care vrea sa fie presedinte al Romaniei. ANUNTUL OFICIAL!

Un parlamentar PSD si-a anuntat deja candidatura la functia suprema in stat. Este vorba despre deputatul Liviu Plesoianu. Plesoianu este primul politician din PSD care anunta ca isi doreste sa fie.

India: O femeie si-a otravit toata familia. Care este motivul HALUCINANT pentru care a luat aceasta decizie

O femeie, in varsta de 28 de ani, din India a fost retinuta dupa ce a pus otrava peste mancarea pe care a servit-o familiei sale pentru ca isi batea joc de ea. Astfel, patru copii si un barbat de 53 de.

Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Instanta a amanat iar solutionarea laturii civile a cauzei in care afaceristul Puiu Popoviciu a fost condamnat 7 ani de inchisoare, dupa ce reprezentantii institutiilor statului au cerut termen pentru studiul.

A furat o suma importanta de la compania pentru care lucra. Judecatorii au fost socati cand au aflat ce si-a cumparat barbatul cu acei banii

Matthew Farrimond a fost contabilul unei firme de constructii si a fost gasit vinovat pentru furtul a 370. 000 de lire sterline. Barbatul a luat banii pentru a duce o viata lipsita de griji, dar si pentru a-si cu.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )