Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce spune Bobita din Las Fierbinti, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: E o schimbare

Playtech Playtech,
Ce spune Bobita din Las Fierbinti, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: E o schimbare

Mihai Bobonete, alias Bobita din Las Fierbinti, a revenit pe platourile de filmare, alaturi de colegii sai din distributie si de echipa tehnica a productiei, pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Ce ii asteapta pe telepectatori in sezonul 16 aL serialului de comedie, dar si alte ponturi importante despre ceea ce . continuă pe Playtech

Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Las Fierbinti revine la PRO TV cu un nou sezon care se anunta a fi la fel de bun ca cele difuzate pana acum. Celentano, Bobita si celelalte personaje din serial vor continua seria intamplarilor amuzante petrecute in localitatea Fierbinti, in acelasi stil plin de umor cu care si-au obisnuit telespectatorii. PRO TV va difuza .

Adrian Vancica, alias Celentano, despre noul sezon Las Fierbinti de la PRO TV. Ce se va schimba in serial

Vara e pe sfarsite, iar fanii serialului Las Fierbinti se tot intreaba cand isi va face aparitia noul sezon. Adrian Vancica, cel care i-a dat viata personajului Celentano, a facut dezvaluit cateva detalii. Cand incepe noul sezon al celui mai iubit serial de comedie din Romania si cu ce noutati vine acesta? Adrian Vancica, detalii .

Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti. Si acum am ramas asa!

Actrita Ecaterina Ladin, identificata de fanii serialului de comedie Las Fierbinti drept Dalida, a povestit mai multe despre copilaria sa din Chisinau si cum a primit rolul care i-a adus succesul. Printre altele, actrita a spus si ce porecla avea in copilarie. Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti Actrita a copilarit in .

Cine sunt noii actori din serialul Vlad de la PRO TV. Noul sezon incepe in septembrie

Sezonul 2 din serialul Vlad se apropie cu pasi repezi! Odata cu un nou inceput pentru personajele care deja se afla in atentia fanilor productiei, alti actori isi incep aventura in acelasi proiect, la Pro TV. Cine sunt acestia si ce roluri vor ocupa in serialul difuzat in fiecare luni, de la 20:30? Cine sunt .

intr-un film despre comunism, Adrian Vancica e mai ceva ca in Las Fierbinti. Nu vi l-ati fi imaginat in alt rol pe Celentano

Multi parca il au in minte pe Adrian Vancina doar in rolul lui Celentano, insa actorul de renume a fost sarea si piperul din multe alte filme. O pelicula care a creionat regimul comunist l-a scos in evidenta pe betivul renumit din cel mai iubit serial al romanilor. Cum se numeste filmul de succes care .

Cand revine Las Fierbinti:Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun

Pro TV a anuntat cand revine pe micile ecrane serialul de comedie Las Fierbinti. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun, promite postul.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )