Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Playtech Playtech,
Cel mai scurt zbor din lume, care nici un minut nu dureaza

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La pol opus se afla zborul dintre Westray si Papa Westray operat de Loganair, care in zilele proaste depaseste cu putin un minut. Pe coasta nordica a Scotiei, o []. continuă pe Playtech

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Mazda MX-5 facelift. mbunatatiri asteptate pentru cel mai vndut roadster din lume

Mazda MX-5, cea mai bine vanduta masina decapotabila cu doua locuri roadster) din lume, primeste pentru 2018 un facelift care aduce imbunatatirile de care modelul avea nevoie, respectiv un motor de top mai turabil, mai multa putere si detalii coloristice noi. Vanzarile in Europa pentru Mazda MX-5 facelift incep in August 2018, iar restilizarea se aplica pentru ambele versiuni ale modelului: caroseria cu acoperis textil si caroseria cu acoperis metalic, a anuntat marca auto japoneza.

VIDEO. Cel mai idiot turist din lume. Ce a patit barbatul dupa ce a scos mana pe geam ca sa mangaie un leu

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil in Parcul National Serengetti din Tanzania. in timp ce se afla intr-un jeep safari, un barbat si-a scos mana pe geam pentru a mangaia un leu. Ce a urmat, a.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Cel mai iute ardei din lume a fost creat anul trecut si este considerat prea periculos pentru consumul uman, in starea sa pura. Al doilea cel mai iute ardei din lume, care a detinut recordul de iuteala pana in 2017, a trimis deja oameni in spital.

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca.

Canada devine a doua tara din lume care legalizeaza MARIJUANA

Marijuana va deveni legala si in Canada, dupa ce Parlamentul tarii a aprobat legalizarea consumului acestei plante in scop recreational la nivel national. Legea Canabis a fost aprobata marti de Senat cu 52.

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )