Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ochelarii smart care te vor face sa arati ca un hipster

Playtech Playtech,
Ochelarii smart care te vor face sa arati ca un hipster

Cea mai mare companie de tehnologie din China, Tencent, a lansat perechea de ochelari smart Weishi, care te ajuta sa filmezi ceea ce vezi si sa arati ca un hipster in timp ce faci. continuă pe Playtech

VIDEO Noile case de marcat, dupa prima zi. Ministrul Finantelor: Cei care nu vor face dovada bunei-credinte vor suporta rigorile legii

Termenul de gratie pentru introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic a expirat si pentru firmele mici la 1 noiembrie 2018, iar acum ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ameninta ca societatile care nu vor face dovada ca macar si-au comandat noile aparate fiscale vor suporta rigorile legii.

24 IT. Ochelarii smart cu display holografic

Ochelarii smart Focals de la North sunt creati de un start up sustinut de Amazon. Perechile de ochelari pot fi comandate cu lentile de vedere sau de sticla. Au un display holografic ascuns care poate fi controlat.

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii! Care vor fi zonele cele mai afectate!

Saptamana viitoare vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia, meteorologii anuntand ca frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea.

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se.

Da, e adevarat, Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )