Libnet.ro
UNICEF

14:45

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Playtech Playtech,
Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare. continuă pe Playtech

Orasele romanesti cu cel mai curat aer: Brasov e la coada si contrazice regula ca la munte e mai bine

Se vorbeste despre incalzirea globala, se cerceteaza zonele cele mai poluate si se cauta solutii. Dar care este situatia in tara noastra? Orasele romanesti cu cel mai curat aer ar.

O banca dispare din Romania. Nu o mai gasesti sub acest nume

Finalul de an vine cu o veste surpriza in sectorul bancar din Romania. Una dintre bancile cunoscute dispare. Poate, la prima vedere, noul nume nu e la fel de intuitiv, dar cu siguranta anunta.

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Cum obtii cel mai fraged sorici dupa parlire. Secretul gospodinelor de la tara s-a aflat

Traditional, in Romania porcul se taie de Ignat sau in preajma lui 20 decembrie. Dupa ce este sacrificat si parlit, animalul trebuie curatat de par si spalat foarte bine. in continuare va prezentam cateva trucuri pentru sorici fragezi. Cum obtii cel mai fraged sorici Dupa parlire, porcul se curata de par cu lama unui cutit .

Cel mai mare strat de zapada din tara se regaseste la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional.

Cel mai sigur loc dintr-o masina de 5 locuri. Explicatiile expertilor

Cred ca majoritatea oamenilor, cand se urca intr-o masina, nu se gandesc neaparat care este cel mai sigur loc. Mai ales atunci cand ai in fata o masina frumoasa si esti un pasionat al autoturismelor, siguranta este printre ultimele lucruri la care te gandesti. Vrei doar sa te bucuri de masina. Totusi, ar trebui sa .

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )