Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. Un alegator a primit buletinul de vot gata stampilat. Pe ce partid era pus votul

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Un alegator a primit buletinul de vot gata stampilat. Pe ce partid era pus votul

Un alegator a mers la sectia de vot unde era repartizat si a ramas socat. Acesta a primit buletinul de vot deja stampilat. Cum s-a intamplat asta si pe ce partid era pus votul? Situatia este de-a dreptul scandaloasa. Alegeri locale 2020. Un cetatean a primit buletinul de vot gata stampilat Ca de fiecare data, . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 10

Peste 380. 000 de locuitori ai judetului Hunedoara sunt asteptati, duminica, la vot. Au loc alegeri locale pentru functiile de primar si consilieri locali si pentru conducerea Consiliilor judetene.

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 21.00, la inchiderea urnelor

Duminica, 27 septembrie 2020, au avut loc alegeri locale, pentru functiile de primari, consiliei locali, consilieri judeteni si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 13:30

Duminica, 27 septembrie 2020, au loc alegeri locale, pentru functiile de primari, consiliei locali, consilieri judeteni si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.

Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce un barbat ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale. Situatie ilegale si controversate nu inceteaza sa apara in ziua alegerilor. Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu actul de indetitate al partenerei Un barbat de 28 de .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Alegeri locale 2020. Hunor Kelemen: Sa mergem la vot, avem nevoie de autoritati locale legitime, solide, stabile

Hunor Kelemen, liderul UDMR, i-a indemnat pe cetateni sa mearga la vot si sa respecte regulile sanitare atunci cand o fac. Kelemen a mai spus ca avotat pentru continuitate. Liderul UDMR a votat duminica dimineata in localitatea harghiteana Carta, satul sau natal.

Alegeri locale 2020. Prezenta slaba la vot in judetul Vaslui. Un alegator si-a fracturat piciorul la iesirea din sectie

Prezenta la urne in Vaslui la alegerile locale 2020 este sub media nationala, judetul aflandu-se in coada clasamentului national.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )