Libnet.ro
UNICEF

07:30

Kim Kardashian a facut anuntul care a socat o lume intreaga. Totul s-a incheiat

Playtech Playtech,
Kim Kardashian a facut anuntul care a socat o lume intreaga. Totul s-a incheiat

Celebra Kim Kardashian isi socheaza fanii anuntand ca familia a luat o decizie dificila de a incheia reality show-ul dupa cel de-al 20-lea sezon. Vedeta a dat stirea fanilor intr-o lunga declaratie pe Instagram, marti. Kim Kardashian a facut anuntul care a socat o lume intreaga Conform Dailymail, Reality show-ul a avut premiera pentru prima . continuă pe Playtech

Kim Kardashian a anuntat ca reality-show-ul care a facut-o celebra va lua sfarsit: Schimbarea este dura, dar uneori necesara

Reality-show-ul Keeping Up With The Kardashians, difuzat de postul E!, se va incheia odata cu al 20-lea sezon, a anuntat Kim Kardashian West pe Twitter.

Ce a facut acum El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din lume. Anuntul care poate sa schimbe tot

Ce a facut unul din traficantii care vor intra in istorie? Anuntul facut despre El Chapo in urma cu putin timp a uimit o lume intreaga. Ce a facut El Chapo? Anuntul facut de avocati Celebrul narcotraficant mexican a facut recurs in cursul zilei de vineri impotriva sentintei de condamnare pe viata primita anul trecut .

Ministrul Educatiei a facut anuntul oficial. Cum pot opta parintii pentru invatamantul exclusiv online. Ce acte sunt necesare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit in cursul serii de marti informatii extrem de utile pentru familiile in care exista probleme de sanatate, iar inceperea scolii poate reprezenta un risc major. Astfel, potrivit anuntului facut de seful de la Educatie, parintii pot opta exclusiv pentru invatamantul online daca intrunesc anumite conditii. Ce elevi isi pot .

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

Veste dramatica despre tatal Madalinei Manole. Este cutremurator, medicii au facut anuntul

Batranetea si singuratatea i-au facut viata amara lui Ion Manole, tatal regretatei soliste Madalina Manole. A ramas fara fiica si fara sotie, doar cu fiul Marian, cateva poze cu nepotul Petru Junior si un sac de boli. Asupra lui s-a mai napustit un necaz: a fost infectat cu noul coronavirus. Fiul sau a venit cu .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Ce se intampla cu Vulpita si Viorel! Mirela Vaida a facut anuntul ferm: S-a incheiat

Schimbare imensa pentru sotii Stegaru!. Ce se intampla cu Vulpita si Viorel si ce se intampla in familia lor? Telespectatorii nici ca se asteptau la asta. Ce se intampla cu serialul sotilor Stegaru? Veronica si Viorel Stegaru au devenit din niste oameni simpli pe care ii stiau doar cei din satul lor unele din cele .

Simona Halep este jucatoarea lunii in tenis. WTA a facut anuntul

Simona Halep joaca putin in circuitul WTA, dar atunci cand o face este pur si simplu invincibila. De la reluarea sezonului, Halep a jucat un singur turneu, pe care l-a si castigat. Este vorba despre competitia de la Praga, unde a obtinut o victorie in finala cu Elise Mertens. Iar pentru evolutiile sale din partida .

Schimbare la Bravo, ai stil. Kanal D a facut anuntul de ultima ora

Kanal D, ca majoritatea canalelor comerciale romanesti, odata cu luna septembrie a intrat in grila de toamna. Noua grila, conform oficialilor, aduce noutati dar si modificari din punct de vedere al emisiunilor deja existente. Schimbare la Bravo, ai stil Cei de la paginademedia. ro au reusit sa afle de cateva modificari substantiale din grila de toamna .

Pensii 2020. PSD a facut anuntul asteptat cu sufletul la gura de toti pensionarii

Anunt important pentru toti pensionarii din Romania! PSD a dat vestea cea mare legata de pensii. Vor fi sau nu marite iar pana la final de 2020?! Pensii 2020. Ce a anuntat PSD important pentru pensionari Spre dezamagirea pensionarilor din Romania, pensiile au fost majorate la 1 septembrie 2020 doar cu 14%, nu cu 40%, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )