Libnet.ro
UNICEF

18:30

Soferii care vor sa isi recupereze permisul, reeducati la morga. Participa la autopsie si spala cadavrele. Unde se intampla asta

Playtech Playtech,
Soferii care vor sa isi recupereze permisul, reeducati la morga. Participa la autopsie si spala cadavrele. Unde se intampla asta

In Republica Moldova, soferii care au fost prinsi bauti la volan si au ramas fara permis de conducere il pot recupera daca merg la morga sa spele cadavre si sa participe la autopsii. Este noua metoda de reeducare a soferilor, care face parte dintr-un pachet de legi anti-alcool adoptat de Guvernul de la Chisinau. in [] . continuă pe Playtech

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor. Doua dintre cele mai mari banci vor ca noul indice sa nu se aplice si Programului Prima Casa. Potrivit unor surse,.

HOROSCOP mai 2019: Zodiile care vor avea o luna de poveste

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai excelenta. HOROSCOP TAUR - Este luna ta, stralucesti si toate dorintele tale se implinesc. Esti plina de energie si gata sa sarbatoresti. Fa-ti toate.

HOROSCOP luna MAI 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai de cosmar. Nimic nu le merge bine. HOROSCO GEMENI- Nu fi atat de dura cu tine. Ai muncit din greu si ai ramas fara energie. Acorda-ti timp sa iti r.

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creascausor, astfel incat vremea va deveni caldain sud si sud-est si apropiatade normalul termic in restul tarii, anunta ANM. Cerul va.

PSD va propune doi barbati pentru functiile care vor deveni vacante la Curtea Constitutionala (surse)

PSD ar urma sa propuna ambele nominalizari, din partea Camerei Deputatilor si a Senatului, pentru doua posturi de judecatori la Curtea Constitutionala, in conditiile in care mandatele lui Stefan Minea si Mayei Teodorescu urmeaza sa expire in scurt timp, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )