Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stela Popescu a combinat-o pe Anca Turcasiu cu medicul care i-a devenit sot. Ce a pus la cale, in SUA

Playtech Playtech,
Stela Popescu a combinat-o pe Anca Turcasiu cu medicul care i-a devenit sot. Ce a pus la cale, in SUA

Anca Turcasiu si sotul ei s-au cunoscut in Statele Unite ale Americii, in timpul unui turneu, pe la mijlocul anilor `90. Astfel, Anca si medicul stomatolog s-au casatorit in anul 1998, insa s-au separat dupa 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu si-a amintit cum l-a cunoscut in America pe cel care avea sa-i fie . continuă pe Playtech

Medicul Cristian Georgescu, prima reactie dupa divortul de Anca Turcasiu: Prefer sa...

Anca Turcasiu si sotul ei de mai bine de doua decenii, medicul Cristian Georgescu au pus mariajului, iar vestea a venit chiar pe contul de Facebook al cantaretei. Se pare ca o serie de neintelegeri au condus.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

De ce a divortat, de fapt, Anca Turcasiu de sotul ei. S-a adeverit marea controversa

Anca Turcasiu si medicul stomatolog Cristian Georgescu au divortat dupa 22 de ani de casnicie. Cei doi au mai traversat, insa incert, acest punct, in 2014, cand erau la un pas de despartire. Motivul pentru care Anca Turcasiu a divortat de sotul ei Anca Turcasiu a fost casatorita cu Gheorghe Gheorghiu, un fost medic devenit .

Anca Turcasiu a divortat. Cantareata a marturisit totul in mediul online

Anca Turcasiu si medicul dentist Cristian Georgescu erau casatoriti de aproape 22 de ani, insa se pare ca povestea de iubire s-a incheiat, asa cum a relatat chiar artista in mediul online. Cantareata i-a.

Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu. Momentele care au lasat-o masca pe vedeta de la Antena 1

Anuntul facut de Anca Turcasiu pe facebook legat de iminetul divort de medicul Cristian Georgescu a pus fanii vedetei pe jar, iar motivele fiind faptul ca sotul sau absenta din ce in ce mai mult de acasa, dar si o posibila infidelitate din partea acestuia. Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu Celebra .

Relatia de dragoste dintre Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorghiu. Mergeam pe strada si plangeam!

Inainte de a divorta de Cristian Georgescu, cel care i-a fost alaturi timp de 22 de ani, Anca Turcasiu a fost casatorita cu Gheorghe Gheorghiu, un trubadur autentic de care a divortat pentru ca i-ar fi fost infidel. Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorghiu, relatie de dragoste in anii 90 Anca Turcasiu face parte din exaltarile .

Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei

Anca Turcasiu a anuntat printr-un mesaj dureros pe internet ca a divortat. Acest lucru i-a surprins pe multi, deoarece aceasta si sotul ei erau impreuna de aproape 20 de ani. Divortul anului in showbiz. Anca Turcasiu a divortat, dupa 22 de ani de casatorie. Mesajul trist al artistei Artista a divortat de barbatul care i-a .

Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort. Cum a aparut acum in public

Nimanui nu-i este usor, indiferent de ce parte a baricadei s-ar afla, sa treaca printr-un divort, mai ales daca au fost multi ani de stat impreuna, ca in cazul Ancai Turcasiu, aceasta divortand dupa 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, schimbare radicala dupa divort Ajunsa la frumoasa varsta de 50 de ani, Anca Turcasiu .

Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile

In urma cu doar 10 zile, Anca Turcasiu a acordat un interviu cu ocazia implinirii a 22 de ani de casnicie. Anca Turcasiu, reactie total opusa despre sotul sau. Ce s-a intamplat in doar 10 zile Pe contul artistei de socializare, aceasta a postat un mesaj tulburator, precum ca a divortat de Cristian Georgescu dupa .

Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei. Cat costa vila superba din Corbeanca

Vestea divortului Ancai Turcasiu a luat showbiz-ul romanesc pe nepregatite, dar surse apropiate celor doi spun ca era inevitabil, avand in vedere ca erau deja despartiti de la o vreme incoace. Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei in cei 22 de ani de casnicie era de astetpat ca cei doi sa acumuleze .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )