Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dosar penal in rem in urma scandalului de la Spitalul de Urgenta din Suceava. Ce au decis procurorii

Playtech Playtech,
Dosar penal in rem in urma scandalului de la Spitalul de Urgenta din Suceava. Ce au decis procurorii

Procurorii au deschis un dosar penal in rem la Spitalul Judetean Suceava, dupa scandalul in care managerul institutiei, Mircea Macovei, a chemat cadrele medicale confirmate cu Covid-19 la serviciu. Nu mai putin de 52 de medici si asistente din respectiva unitate medicala s-au imbolnavit, iar doi pacienti au murit, situatie care a dus la inchiderea . continuă pe Playtech

Dosar penal si amenda de 20.000 de lei pentru un barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu

Procurorii din Harghita au intocmit dosar penal pe numele unui barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu, acesta fiind amendat cu suma de 20. 000 de lei.

Personalul medical de la Spitalul de Urgenta din Cluj foloseste costume de zugrav

La Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj, personalul medical nu ar avea echipamente de protectia impotriva COVID-19, fiind nevoit sa improvizeze. Cel putin, asta sustine deputatul Emanuel Ungureanu, care a expus vineri situatia, pe contul sau de Facebook.

Dosar penal la Spitalul din Filiasi, in cazul pacientului in stare grava, depistat cu covid-19

Un dosar penal avand ca obiect infractiunile de abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, in cazul pacientului in faza terminala, de la spitalul din Filiasi, judetul Dolj, confirmat cu covid-19, a fost inregistrat, in 20 martie, pe rolul Parchetului Judecatoriei Filiasi.

Medic din Covasna, confirmat cu Covid-19, cercetat penal dupa ce s-a intors din Austria si nu s-a izolat la domiciliu

Ascunderea istoricului deplasarilor din ultima perioada i-a adus un dosar penal unui medic ginecolog dela Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe. Cadrul medical nu a stat izolat la intoarcerea din calatoria.

Dosar penal pentru o femeie care a stat acasa 10 zile cu simptome COVID-19. A fost testata pozitiv, iar acum este in stare grava

Parchetul de pe langa Judecatoria Nasaud a deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Arad: Dosar penal pentru o familie venita in tara din Italia, dar care a mintit ca vine din Germania

Politistii din judetul Arad au intocmit dosar penal pe numele unei familii de romani care a calatori.

Dosar penal pentru conducerea spitalului din Filiasi, dupa ce medicii au dus la Urgente un barbat testat pozitiv pentru coronavirus

Mai multi membri din conducerea spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce la unitatea medicala a ajuns un pacient in varsta de 67 de ani.

Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Barbatul cu coronavirus, revenit din Marea Britanie, este cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu. Procurorii din Calarasi au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor deschis pe numele unei femei care nu a respectat masura izolarii la domiciliu

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis, astazi, un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal pentru conducerea spitalului Filiasi. Pacient in faza terminala, depistat cu coronavirus

Mai multi membri ai conducerii spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce un pacient cu coronavirus a pus in pericol intreaga unitate sanitara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )