Libnet.ro
UNICEF

16:30

Personalul medical de la Spitalul de Urgenta din Cluj foloseste costume de zugrav

Adevărul Adevărul,
Personalul medical de la Spitalul de Urgenta din Cluj foloseste costume de zugrav

La Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj, personalul medical nu ar avea echipamente de protectia impotriva COVID-19, fiind nevoit sa improvizeze. Cel putin, asta sustine deputatul Emanuel Ungureanu, care a expus vineri situatia, pe contul sau de Facebook. continuă pe Adevărul

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS. Transport de masti de protectie, blocat pe aeropotul din Cluj Napoca (FOTO)

Directia de Sanatate Publica a oprit, miercuri, pe aeroportul din Cluj Napoca, mai multe colete care contineau materiale sanitare, printre care si masti de protectie, si care urmau sa fie trimise in.

Spitalul municipal din Hunedoara va fi dotat cu un aparat care testeaza, in timp real, infectia cu COVID-19

Autoritatile locale din Hunedoara au alocat fonduri pentru achizitionarea unui aparat medical care permitetestarea, in timp real, a persoanelor suspecte de infectia cu noul coronavirus. De asemenea, de la.

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota.

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

STS face apel la responsabilitate. Romanii au sunat la 112 sa intrebe cum merg trenurile sau daca se pot fi chemati zugravii pe timpul starii de urgenta din cauza coronaviruslui

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), ca administrator al Serviciului de urgenta, face apel la cetateni sa sune la 112 doar pentru urgente. Peste 12. 000 de apeluri telefonice la 112, cu privire la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )