Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cea mai bolnava metoda prin care partenerii gelosi isi urmaresc jumatatea

Playtech Playtech,
Cea mai bolnava metoda prin care partenerii gelosi isi urmaresc jumatatea

Tehnologia ne aduce numeroase beneficii, dar in unele cazuri, nu face decat sa incurajeze anumite comportamente nocive. De exemplu, aplicatiile de urmarire a locatiei au devenit raiul. continuă pe Playtech

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Liviu Dragnea ironizeaza scrisoarea prin care i se cere demisia: Vor sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului ii solicita demisia din functia de sef al formatiunii si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

HALUCINANT! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE anunta ziua MARELUI CUTREMUR! E mai aproape decat s-a crezut! Va fi MACEL...

Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu, lanseaza o previziune apocaliptica despre Marele Cutremur care va lovi Romania. Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca, dar a trebuit.

Cea mai bogata si iubita actrita a Chinei e disparuta de doua luni: pe cine a deranjat vedeta

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a disparut de mai bine de doua luni, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de evaziune fiscala.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Cea mai buna dovada ca s-a inventat masina timpului: opozantii initiativei cetatenesti pentru Casatorie traiesc in trecut

Cineva scria pe Facebook ca dovada cea mai buna ca masina timpului inca nu s-a inventat e ca sustinatorii Referendumului pentru clarificarea definitiei Casatoriei in Constitutia Romaniei nu s-au intors inca in Evul Mediu.

Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei a ajuns pe mainile medicilor

Tinuta in puf de tatal ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Cand nimeni nu se astepta, cea mai draga fiinta a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mainile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Sp.

S-a prelungit nscrierea firmelor n programul prin care pot primi max. 25.000 lei de la stat pentru promovare externa

Firmele private romanesti mai primesc timp la dispozitie sa se inscrie in programul Internationalizare 2018, prin care pot primi fonduri nerambursabile de la stat de maximum 25. 000 de lei fiecare, pentru a merge in strinatate la targuri si expozitii.

Gabriela Firea, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea: S-a ajuns aici pentru ca nu se mai putea altfel

Gabriela Firea a facut precizari cu privire la scrisoarea prin care se solicita demisia lui Dragnea. Vreau sa fac urmatoarea precizare. Cele trei persoane care au asumat documentul din care ati citat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )