Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul Telekom Romania a scazut considerabil anul trecut

Playtech Playtech,
Profitul Telekom Romania a scazut considerabil anul trecut

Telekom Romania a anuntat veniturile inregistrate in ultimul trimestru al anului trecut si evolutia financiara pe tot anul, iar lucrurile nu stau chiar bine. Compania a pierdut bani si. continuă pe Playtech

Cum a influentat aderarea la Uniunea Europeana numarul crimelor comise in Romania. Statistica indica o scadere drastica a omorurilor dupa anul 2006

Spre deosebire de anii 90, numarul faptelor de omor pedepsite in ultimii ani in Romania a scazut considerabil. Anul trecut a fost unul dintre anii cu cei mai putini criminali condamnati, cifre similare fiind inregistrate in intervalul 2007-2009.

CRESTEREA TAXELOR SI IMPOZITELOR Profitul Romgaz a scazut cu 22%, anul trecut

Grupul Romgaz SNG), cel mai mare producator autohton de gaze naturale a obtinut, in anul 2018, un profit net de 1,42 miliarde de lei, in scadere cu 22,3% fata de cel realizat in anul anterior, rezultat aparut in contextul cresterii cheltuielilor cu redeventa petroliera si a majorarii impozitului asupra veniturilor suplimentare, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de conducerea companiei intr-o conferinta de presa.

Profitul bancilor a crescut cu 35% anul trecut, fata de 2017

Sistemul bancar din Romania a obtinut un profit cumulat, necompensat cu pierderile, de 7,17 miliarde de lei, anul trecut, o crestere cu 35% fata de anul anterior, arata date afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANUL TRECUT, FATA DE 2017, Profitul net al Transgaz a scazutcu 14,3%, la 498,95 milioane lei

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a inregis-trat, anul trecut, un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic fata de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare transmise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN TRIMESTRUL PATRU DIN 2018: Veniturile Telekom Romania, in scadere cu 9%

Veniturile consolidate ale grupului Telekom Romania, in trimestrul IV din 2018, au fost de 242,2 milioane euro, in scadere cu 9% fata de perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate, astazi, de OTE Group.

ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 4,1% ca serie bruta), anul trecut, comparativ cu 2017, aceasta scadere reflectandu-se la lucrarile de constructii noi - 8,4%), arata ultimele cifre publicate de Institutul National de Statistica INS).

Veniturile Kaspersky Lab au crescut cu 4% anul trecut

Producatorul rus de solutii de securitate cibernetica Kaspersky Lab a anuntat ca a continuat sa obtina anul trecut, la nivel global, o crestere stabila si si-a marit veniturile globale neauditate IFRS la un total de 726 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o crestere anuala a veniturilor cu 4%.

ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat, astazi, ca a aplicat anul trecut amenzi totale de 19,72 milioane lei 4,24 milioane euro).

La CFR Calatori vagoanele sunt modernizate ntr-un ritm mult sub necesitati/Anul trecut biletele emise pentru studenti au reprezentat o cincime din total

CFR Calatori are nevoie de peste 300 de vagoane, dar reparatiile capitale se fac intr-un ritm mult sub nevoia de pe piata, anul trecut fiind modernizate 24 de vagoane. Numarul de calatori a crescut si anul trecut datorita gratuitatii pentru studenti, o cincime dintre biletele emise fiind pentru acestia. Criza de vagoane de la CFR Calatori a atins maximul in vara lui 2018 cand la trenurile catre munte sau mare nu se gaseau bilete nici cu trei saptamani inainte. Nici spre Moldova, Banat sau Ardeal nu era mult mai bine.

DUPA O PIERDERE DE 42,5 MILIOANE DE LEI IN 2017 Patria Bank - profit net de 0,49 milioane de lei, anul trecut

Patria Bank PBK), entitate rezultata in urma fuziunii din luna mai 2017 dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta Patria Bank, a obtinut pentru anul trecut un profit net de 0,495 milioane de lei, fata de o pierdere de 42,5 milioane de lei in anul anterior, se arata in raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )