Libnet.ro
UNICEF

20:45

Foto. Cea mai noua imagine postata de Inna a atras si atentia Mihaelei Radulescu. Ce i-a comentat prezentatoarea de la PRO TV

Playtech Playtech,
Foto. Cea mai noua imagine postata de Inna a atras si atentia Mihaelei Radulescu. Ce i-a comentat prezentatoarea de la PRO TV

Una dintre cele mai recente imagini postate de Inna, in spatiul virtual, se bucura de o mare atentie din partea fanilor. Fotografia cantaretei a atras si atentia vedetei de televiziune Mihaela Radulescu. Prezentatoarea de la PRO TV s-a alaturat fanilor artistei si i-a lasat si ea un comentariu la poza. Cum a pozat Inna si . continuă pe Playtech

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista in cea mai mare parte a tarii

Vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii va persista, iar in orele amiezii, izolat in Lunca Dunarii si in Banat va fi canicula. Totodata disconfortul termic se va mentine ridicat in.

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Thylane Blondeau, tanara care a devenit cunoscuta dupa ce a primit titlul de cea mai frumoasa fetita din lume la varsta de 6 ani, a fost surprinsa in vacanta in St. Barts. Modelul are acum 18 ani.

Poveste tulburatoare. Cea mai frumoasa printesa a Romaniei s-a calugarit. Ce drama a trait fiica Reginei Maria

Principesa Ileana, fiica Reginei Maria si a Regelui Ferdinand, si-a dedicat viata cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta a fost infirmiera pentru soldatii raniti in primul si al doilea razboi mondial, a infiintat un centru pentru soldati raniti, iar mai apoi a devenit Maica Alexandria, dupa ce a ales ca la 52 de ani sa se calugareasca.

Romania, cea mai nesigura tara pentru biciclisti si pietoni

Romania este cea mai nesigura tara din Uniunea Europeana pentru pietoni si biciclisti. Zilnic, cel putin un pieton isi pierde viata in trafic, iar la doua zile moare un biciclist. Sunt statistici care se.

Unde se afla romanii cu cea mai mare putere de cumparare:cele mai dezvoltate judete ale tarii HARTA

GfK a realizat studiul anual privind puterea de cumparare in Europa pentru 2018. Rezultatele sunt prezentate grafic sub forma unei harti colorate, unde bluemarin si albastru reprezinta zonele cu cea mai slaba putere de cumparare la nivel national, iar portocaliu si rosu regiunile care stau cel mai bine la acest capitol.

Dodon spune ca ceea ce s-a intamplat la Curtea Constitutionala a fost o greseala: Ideea de a promova oameni politici nu a fost cea mai corecta

Igor Dodon sustine ca situatia din jurul Curtii Constitutionale, care a fost provocata pe 19 august, odata cu alegerea lui Vladimir Turcan in functia de presedinte al institutiei, a fost o greseala. Ideea de a promova oameni politici nu a fost cea mai corecta, a spus presedintele intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

Studiu Glami.ro: Romania, printre tarile cu cea mai mica rata de retur respingere in comertul online

Romania se situeaza printre tarile europene cu cea mai scazuta rata de retur respingere in cumparaturile online, potrivit unui studiu realizat de Glami.

Cea mai frumoasa masina decapotabila din Berlin

Doamna E. a fost o cunoscuta profesoara de la Universitate, scriitoare, cea mai respectata traducatoare a timpului ei, printre multe altele. Despre verisoara ei si altii din cunoscuta familie citisem si auzisem inainte sa o cunosc pe dansa. Eu eram student in primul an de facultate, abia ajuns in Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )