Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mircea Badea, anchetat penal pentru instigare publica. Ce a afirmat prezentatorul TV pe postul Antena 3

Playtech Playtech,
Mircea Badea, anchetat penal pentru instigare publica. Ce a afirmat prezentatorul TV pe postul Antena 3

In plina criza de coronavirus, omul de televiziune, Mircea Badea, s-a ales cu dosar pensal. Acesta a aflat, astazi, ca este achetat penal in rem pentru o declaratie pe care a facut-o in vara lui 2018, la emisiunea Sinteza Zilei. Mircea Badea, anchetat pentru instigare la ura indragitul realizator TV a dezvaluit chiar el faptul . continuă pe Playtech

Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat acum partenera lui Mircea Badea

Vedetele din showbiz-ul romanesc au ales diferite masuri de precautie pentru a-si proteja sanatatea, in contextul actual al pandemiei de COVID-19. Printre ele se numara si Carmen Bruma, care a luat o decizie radicala. Carmen Bruma, decizie radicala. Ce a anuntat partenera lui Mircea Badea? Avand in vedere situatia dificila in care ne aflam, si .

Mircea Badea: Cred ca ar fi momentul, in aceasta superba stare de urgenta

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, crede ca in aceasta perioada se impune luarea unei masuri atat de asteptate, si anume, eliminarea pensiilor speciale.

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )