Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este durata incredibila de viata a bacteriilor din stanutul si tusea ta

Playtech Playtech,
Care este durata incredibila de viata a bacteriilor din stanutul si tusea ta

Cercetatorii ne arata, pe baza unui nou studiu, cum bacteriile cauzate de cele mai comune raceli, sunt suficient de rezistente si periculoase cat sa persiste in aero vreme indelungata dupa ce stranuti sau tusesti. in urma unei cercetari extinse, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca pseudomonas aeruginosa,o specie de bacterii asociata cu []. continuă pe Playtech

Care este durata incredibila de viata a bacteriilor din stranutul si tusea ta

Cercetatorii ne arata, pe baza unui nou studiu, cum bacteriile cauzate de cele mai comune raceli, sunt suficient de rezistente si periculoase cat sa persiste in aero vreme indelungata dupa ce stranuti sau tusesti. in urma unei cercetari extinse, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca pseudomonas aeruginosa,o specie de bacterii asociata cu [].

Martor intr-un dosar in care este judecat Radu Mazare: Era un fel de secret public in Constanta ca autorizatiile de construire se plateau

Theresia Wilfinger, reprezentanta unei firme austriece care dorea sa construiasca un mall in Constanta, a spus, luni, la instanta suprema, in dosarul Polaris, in care este judecat fostul primar din Constanta Radu Mazare, ca a semnat un contract de publicitate cu societatea SOTI controlata de Sorin Strutinsky in valoare de un milion de euro, desi initial a fost vorba ca valoarea contractului sa fie de 450. 000 de euro, si a dedus ca aceasta suma acopera inclusiv emiterea autorizatiilor de construire, acest fapt fiind un fel de secret public in Constanta, cand primar era Radu Mazare, transmite News. ro.

Darius Valcov, la iCCJ, in procesul in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani

Fostul ministru Darius Valcov a venit astazi la iCCJ, unde se judeca un nou termen in procesul in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupate, dupa ce ar fi cerut de la o firma de constructii 20% din valoarea unor contracte publice, transmit surse din media.

Politic show:Cum a reusit Orban sa castige detasat sefia liberalilor. Ce nu s-a vazut: mici, bere si un reportofon furat; Sorin Grindeanu a avut o discutie cu Ion Iliescu. Fostul sef al statului a vrut sa stie care este situatia interna in PSD;Grindeanu,

Sorin Grindeanu a avut o discutie cu Ion Iliescu. Fostul sef al statului a vrut sa stie care este situatia interna in PSD. Premierul Sorin Grindeanu a. Document intern PSD. Ce mesaje sunt obligati sa transmita comunicatorii partidului si cum trebuie sa justifice criza din interior. Un document.

Algele care cresc durata de viata a bateriei telefonului tau

Aproape fiecare gadget pe care il folosim functioneaza cu ajutorul bateriilor. insa de cand acestea au devenit extrem de avanasate, durata de viata a bateriilor traditionale si longevitatea ciclurilor de incarcare au scazut drastic. Daca la inceputul erei telefoanelor, acestea aveau baterii care tineau si o saptamana, astazi putem fi foarte fericiti si impresionati daca [].

Un tanar de 20 de ani s-a sinucis in curtea unei cantine. Motivul ingrozitor pentru care si-a luat viata

Tragedie in Bistrita-Nasaud. Un tanar de 20 de ani s-a sinucis in curtea unei cantine. Apropiatii sunt de parere ca singurele care l-ar fi impins la gestul necugetat sunt drogurile,.

Darius Valcov, asteptat la instanta suprema in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca luni un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Finantelor Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Numele lui Darius Valcov a revenit in actualitate dupa ce a intocmit raportul de evaluare a ministrilor din Guvernul Grindeanu, desi el nu mai este membru PSD.

Metoda de a face bani care este la indemana oricui si pe care foarte putini o folosesc

Daca vrei sa fii bogat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei decizia de a face ceva ce majoritatea oamenilor nu fac, scrie David Bach, care a devenit miliardar la varsta de 30 de ani,.

La doar cinci ani stia ca va muri, asa ca si-a facut o lista cu dorinte. Cand au vazut care este ultima sa solicitare, parintii au izbucnit in lacrimi (FOTO+VIDEO)

La doar cinci ani, Eileidh Paterson stia ca va muri. Bolnava de cancer in stare terminala, copila si-a facut o lista de dorinte pe care parintii au incercat sa i le indeplineasca. Ultima.

Politic show:Care este scorul in meciul Dragnea-Grindeanu; Dragnea a iesit la cumparat voturi. Motiunea de cenzura, negociata si la pachet si la bucata; Saftoiu, despre degringolada Zilei Maghiarilor: Masinatiunile febrile ale PSD au atins paroxismul

Documentul secret USR care-ti arata ca unii din partid servesc interesele Coalitiei pentru Familie. O parte din tabara conservatoare vrea sa. Si acum: En marche!Emmanuel Macron pare de neoprit. Aproape fara efort, a reusit sa castige majoritatea absoluta in Parlament. Dar reformarea Frantei este o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )