Libnet.ro
UNICEF

23:00

Poluarea din Bucuresti, mai periculoasa ca niciodata: toate limitele au fost depasite

Playtech Playtech,
Poluarea din Bucuresti, mai periculoasa ca niciodata: toate limitele au fost depasite

Sistemul de Monitorizare a Calitatii Aerului din Bucuresti a confirmat ca limitele nivelului de poluare pentru acest an au fost depasite, iar consecintele sunt grave. Bucurestiul tinde sa. continuă pe Playtech

SOC: A MURIT! Din pacate, NU va mai prezenta niciodata METEO! Ce PIERDERE IMENSA pentru televiziune

Din pacateJessica Starr s-a sinucis! Ea prezenta rubrica meteo, la care multa lume se uita. Prezentatoarea de doar 35 de ani, carea aparut zilnicla postul Fox timp de sase ani, a lasat.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Avarie dupa avarie! Sute de familii din Bucuresti stau fara apa calda si caldura

In prag de sarbatori, Capitala Romaniei este in avarie. Sute de familii din Bucuresti stau si la aceasta ora fara apa calda sau incalzire. in timp ce in unele zone reteaua de apa a cedat si a in.

Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Traficul este blocat, iar fumul a ajuns pana la etajul 10

Traficul pe strada Dristorului la intersectie cu Mihai Bravu din Capitala a fost restrictionat dupa ce un incendiu a izbucnit la un salon de bronzat. Pompierii au intervenit imediat cu doua autospeciale si o masina de descarcerare pentru a stinge focul. Incendiu in sectorul 3 din Bucuresti. Un salon de bronzat a luat foc O .

Matura, increzatoare. E mai periculoasa. Simona Halep a primit o nota mare pentru evolutia din 2019

Simona Halep a primit una dintre cele mai mari note pentru evolutia din sezonul 2019, intr-o ancheta a publicatiei italiene OK Tennis. Romanca a convins datorita triumfului de la Wimbledon si a prestatiei excelente din finala cu Serena Williams, primind nota 9.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Am cerut masuri de fluidizare a traficului din Bucuresti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi ca a cerut Politiei Rutiere actiuni de fluidizare a traficului din Bucuresti, in parteneriat cu toate autoritatile care au competenta in domeniu, astfel incat cetatenii sa circule in siguranta si sa petreaca mai putin timp in trafic.

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Bucurestenii de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu au apa calda si caldura de mai multe ore, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15. 00, scrie Mediafax.

Aerul din Bucuresti, irespirabil: la cat a ajuns nivelul de poluare din Capitala

Bucurestiul e, cu siguranta, unul dintre cele mai aglomerate orase din Romania. Iar gradul de poluare e unul pe masura, in ciuda masurilor anuntate de Primaria Capitalei. Bucurestiul a.

Consumul de peste pe piata HoReCa din Bucuresti a crescut cu circa 10% in primele zece luni din 2019

Consumul de peste din restaurantele bucurestene a crescut cu aproape 10%, in cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit reprezentantilor BistroMar. Pe fondul acestei majorari de ansamblu, vanzarile inregistrate de restaurant au fost mai mari cu 30% pe perioada verii, fata de intervalul similar din 2018. Cresterea include atat vanzarile de produse gatite si servite in incinta restaurantului sau in regim take away la pachet), cat si cele de produs crud, din pescaria care face parte din BistroMar. in prezent, nisa restaurantelor din capitala care servesc in principal peste si fructe de mare este foarte mica, avand o pondere de doar 1 - 2%, din total, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator termic din Bucuresti

Primaria Bucuresti anunta ca Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )