Libnet.ro
UNICEF

08:00

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Playtech Playtech,
Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: VIDEO Iohannis a vazut rezultatele votului pentru Kovesi pe telefonul procurorului general

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar si presedintele Klaus Iohannis au urmarit rezultatul votului dat miercuri in Comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european de pe telefonul mobil al sefului Parchetului.

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

Maria Grapini, despre situatia Laurei Codruta Kovesi: Nu intrunea conditiile. A fost greseala celor care au selectionat-o

Europarlamentarul umanist Maria Grapini critica procesul de selectie care a facut ca fosta sefa a DNA sa ajunga printre propunerile pentru postul de procuror-sef al Parchetului European. Grapini spune.

Cum a incercat Maria Grapini s-o scoata pe Kovesi cu un vot mai putin la numaratoarea buletinelor. Reactia prompta a unei eurodeputate (VIDEO)

Europarlamentarul roman Maria Grapini a fost protagonista unui moment penibil, la numaratoarea voturilor din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) pentru functia de procuror-sef.

Digi24: Maria Grapini, pusa n dificultate de o ntrebare legata de momentul tensionat cu Kovesi. Ce raspuns a dat europarlamentara

Procurorul Jean Francois Bohnert, candidatul Frantei la sefia Parchetului European, ar fi cel mai bine pregatit pentru a detine aceasta functie, sugereaza, la Digi FM, europarlamentarul roman Maria Grapini, membra in grupul socialistilor.

Florin Calinescu: Maria Grapini bate orice record la capitolul cretinism. Ce spune actorul despre Tudorel Toader

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a reactionat critic la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care a incercat sa masluiasca voturile pentru Laura Codruta Kovesi dinComisia LIBE a Parlamentului European.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Dragnea pune la cale ultima lovitura pentru Kovesi. Cu ce om-cheie s-a intalnit

In mod surprinzator, Liviu Dragnea, Liderul PSD, s-a intalnit din greseala, pe hol, tocmai cu Claude Moraes, presedintele Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European. Comisia LIBE este chiar comisia care urmeaza sa o audieze, pe data de 26 februarie, pe Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA pentru postul de [] .

VIDEO Kovesi n Parlamentul European. Maria Grapini, cel mai agresiv deputat european fata de candidatul romn

Candidatul roman pentru functia de procuror-sef european, Laura Kovesi, s-a aflat, aprope o ora, sub tirul intrebarilor deputatilor europeni, dar si ale presei, la Parlamentul European, unde a fost audiata, alaturi de contracandidatii sai la functia de procuror-sef european, Jean-Francois Bohnert Franta) si Andres Ritter Germania). Votul in Comisia CONT: Kovesi obtine 12 voturi, Bohner 11 iar Ritter un vot.

Maria Grapini, despre votul in cazul lui Kovesi: `Nu este un vot foarte castigator`

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, miercuri, ca votul din Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), in urma caruia Laura Codruta Kovesi a fost declarata castigatoare nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )