Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce are nevoie Mercedes de China pentru cele mai importante masini din urmatorii ani

Playtech Playtech,
De ce are nevoie Mercedes de China pentru cele mai importante masini din urmatorii ani

Daimler e un nume mare in industria auto la nivel mondial si merge in directia care pare viitorul: adica ce a masinilor electrice. Iar China joaca un rol extrem de important. Daimler e. continuă pe Playtech

Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Parlamentul a demarat marti procedurile pentru a alege sefii unora dintre cel mai bine platite institutii din Romania. Salariile de mii de euro pe luna si controlul asupra celor mai importante piete din Romania au atras atentia unor persoane controversate precum Daniel Zamfir si Iulian Iancu.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Confruntarea China-SUA. Cele cinci dosare fierbinti ale noului Razboi Rece

Fie ca sunt teritoriale, politice sau economice, divergentele dintre Beijing si Washington releva o lupta pentru influenta in crestere pe toate planurile, comenteaza cotidianul francez Liberation.

Tu de unde cumperi cea ma buna hrana pentru animalele de companie? Iti oferim un pont!

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care cei care isi doresc animale de companie trebuie sa l.

ARSC: Sectorul 4 are unul dintre cele mai complexe proiecte de Smart City din Bucuresti

Proiectele Smart City implementate la nivelul sectorului 4 al Capitalei si planurile de dezvoltare locale pentru perioada post-pandemie se afla printre temele de discutie care vor fi abordate, maine, in cadrul webinarului organizat, la ora 14. 00, de Asociatia Romana pentru Smart City ARSC), al doilea din seria Cat de Smart este Sectorul 4?.

Are sau nu Lady Di o fiica secreta? Cum a evoluat unul dintre cele mai mari scandaluri regale

Secrete din laboratorul Reginei Elisabeta a II-a ies la iveala. Revista americana Globe investigheaza de mai mult timp trecutul unei fete pe nume Sarah, care seamana izbitor de mult cu Printesa Diana.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Impas

Oltenii declara razboi Chinei. Un diplomat moldovean, uluit, ii intreaba : - Cum declarati razboi chinezilor, ca sunt un miliard si jumatate ? - Bai, are dreptate asta, zice seful oltenilor ; unde ingropam noi atatia.

eMAG goleste depozitul la final de luna: unde gasesti cele mai mici preturi

In mai, eMAG a derulat mai multe campanii de reducere. Dar are, indiferent de ce campanie are, o categorie speciala in care gasesti numeroase produse la pret mai mic. Aici am adunat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )