Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Adevărul Adevărul,
Cele mai banoase institutii din Romania cauta sefi. Cine vrea sa prinda jackpot-ul de la ASF, de 14.000 de euro pe luna

Parlamentul a demarat marti procedurile pentru a alege sefii unora dintre cel mai bine platite institutii din Romania. Salariile de mii de euro pe luna si controlul asupra celor mai importante piete din Romania au atras atentia unor persoane controversate precum Daniel Zamfir si Iulian Iancu. continuă pe Adevărul

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Care sunt cele mai comune nume de familie din Romania

Multe dintre numele de familie sunt legate de zona geografica din care au provenit stramosii nostri Munteanu, Olteanu, Vranceanu, Moldoveanu etc. ) dar si de meseriile pe care le-au avut acestiaFieraru, Gradinaru, Moraru, Cojocaru, Oieru, Tunaru etc.

Noi focare de COVID-19 au izbucnit in Romania, la o saptamana de la relaxarea restrictiilor. Care sunt cele mai afectate zone

A trecut mai bine de o saptamana de cand autoritatile din Romania au renuntat la starea de urgenta, pe careau inlocuit-o cu starea de alerta, insotita de masuri de relaxare a restrictiilor, in sp.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

Musulmanii din Romania celebreaza, incepand de duminica, Ramazan Bayramul Muftiatul anunta cum se vor desfasura ceremoniile religioase

Credinciosii musulmani vor celebra, incepand din 24 mai, timp de trei zile, Ramazan Bayramul. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat conditiile in care se vor desfasura ceremoniile, in contextul pandemiei de coronavirus.

Mai multe localitati din judetul Alba, lovite de grindina: Daca vede Teodosie, repetam Craciunul!

Fenomenul de grindina a aparut, marti, in mai multe localitati din judetul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevarate covoare de grindina asternute pe strazi, din cauza carora soferii au fost nevoiti sa traga pe dreapta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )