Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum poti alege cele mai bune oferte pentru furnizarea de gaze de la 1 iulie Vezi o demonstratie video

Piata gazelor naturale se va liberaliza incepand cu data de 1 iulie 2020, ceea ce inseamna ca pana atunci pot fi incheiate noi contracte, la alegere. Pe pagina Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) exista un comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale, insa multi nu stiu ce sa selecteze pentru a li se afisa ofertele. Asociatia Energia Inteligenta a publicat un clip video prin care arata cum poate fi folosit comparatorul de oferte.

VIDEO Premiile Lingura de Lemn pentru cele mai stupide sfaturi de sanatate in timpul pandemiei: Adina Alberts, Iulian Capsali, Dana Budeanu si Viorel Catarama

Care sunt cele mai stupide sfaturi de sanatate care au circulat pe internet in perioada pandemiei? Coalitia Romania Sanatoasa i-a premiat cu Lingura de Lemn pe romanii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sanatate in aceasta perioada. Oscarurile ineptiilor emise pe tema pandemiei de coronavirus au fost oferite de Ana Maita si Ovidiu Covaciu, fondatorii Coalitiei Romania Sanatoasa.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Madrid si Barcelona, la prima relaxare majora ale restrictiilor. Bisericile, terasele, muzeele, teatrele si cinematografele din cele mai mari orase ale Spaniei se redeschid de luni

Restrictiile pentru limitarea raspandirii COVID-19 vor fi relaxate in cele mai mari orase ale Spaniei, Madrid si Barcelona, incepand de luni, astfel incat sa fie permise mesele in aer liber si adunarile de.

Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infectii pe plan global, de la inceputul pandemiei, inregistrandu-se nu mai putin de 106. 000 de cazuri noi.

Cum erau impiedicati romanii sa fuga din tara in comunism. Cele mai dure masuri dispuse la granita cu Iugoslavia

Autoritatile comuniste au militarizat regiuni intinse de la frontierele Romaniei cu Iugoslavia, iar masurile luate pentru a preveni fuga ilegala din tara a romanilor au fost extrem de dure, arata marturiile din deceniile trecute.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

Ce puteti risca daca aveti pe computer software fara licenta? Gasiti cele mai bune variante: Windows 10 Pro pentru mai putin de 13 euro

In trecut achizitionarea unui computer desktop era un adevarat eveniment printre apropiati, acest tip de tehnologie gasindu-se la vanzare la costuri mari si deloc accesibile. Cel mai adesea atunci, pentru o economie in plus, se puteau realiza computere componenta cu component iar pentru a-l putea sa functioneze se foloseau copiile piratate de Windows, fara sa se tina cont de eventuale probleme ulterioare de soft.

Cele mai bune 7 telefoane smart OnePlus in 2020

Telefoanele OnePlus devin o alegere din ce in ce mai interesanta pe piata mobile. Compania acapareaza tot mai multi fani, lucru care se datoreaza calitatii telefoanelor, dar si preturilor avantajoase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )