Libnet.ro
UNICEF

23:45

Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Playtech Playtech,
Chrome rezolva cea mai mare problema de performanta: toti utilizatorii de Windows vor avea de castigat

Google Chrome continua sa fie cel mai popular browser de internet, dar a avut dintotdeauna o problema majora legata de consumul de memorie RAM. Se pare insa ca, cel putin partial, se va. continuă pe Playtech

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

Bucurestiul inregistreaza cea mai mare crestere a cazurilor noi de COVID-19

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera.

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci cand gatesti PIURE de cartofi

Piureul de cartofi pare banal de facut, dar exista o greseala majora pe care majoritatea o fac inmomentul prepararii. Iata ce trebuie sa stii, daca iti doresti ca piureul sa iti iasa.

Sectorul 4, cea mai mare scadere a criminalitatii din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a prezentat pe Facebook o statistica a Politiei Romane din care reiese ca sectorul pe care acesta il conduce este singurul din Capitala care a avut o scadere a criminalitatii.

Angela Merkel, despre pandemia de COVID-19: Cea mai mare provocare la adresa UE din toata istoria sa

Cancelarul german Angela Merkel a facut apel la solidaritate si cooperare in cadrul Uniunii Europene in timpul unui discurs sustinut in Bundestag, in timp ce Germania se pregateste sa preia presedintia.

Astazi este solstitiu de vara. Traditii si obiceiuri in cea mai lunga zi din an

Astazi este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Solstitiul reprezinta cele doua momente ale anului cand Soarele se afla la cea mai mare sau la cea mai mica inaltime fata de ecuator.

OMS: peste 180.000 de cazuri de coronavirus in lume intr-o singura zi, cel mai mare bilant zilnic de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri zilnice de Covid-19, majoritatea fiind confirmate in America de Sud si America de Nord, scrie BBC.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

Romania intra in recesiune: va avea cea mai grava scadere economica din ultimii 20 de ani

Romania va avea cea mai grava scadere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, considera economistii Euler Hermes, precizand ca scaderea constanta a PIB-ului se va inregistra pe tot parcursul acestui an, ceea ce inseamna intrarea in recesiune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )