Libnet.ro
UNICEF

06:45

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri. continuă pe B1

Cea mai mare banca din Europa concediaza 35.000 de angajati

Cea mai mare banca din Europa a anuntat ca va concedia 35. 000 de angajati din cauza scaderii accentuate a profiturilor sale din cauza restrictiilor impuse de pandemie, scrie Reuters.

Alerta ANM! Cod portocaliu de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea, valabil miercuri 17 iunie, intre orele 12:00 si 23:00, in cea mai mare parte din tara.

Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Meteorologii au prelungit din nou avertizarile de ploi torentiale si furtuni, pana joi, la ora 10. Cantitatile de apa vor ajunge in unele zone la 80 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea 80 de kilometri pe ora la rafale. in cursul zilei de marti, cea mai mare parte a tarii este sub cod portocaliu, restul judetelor fiind sub cod galben.

Care este cea mai mare fericire a unei femei. Topul celor mai fericite bancuri

Oamenii pozitivi, optimisti au un simt al umorului aparte si fac fata mai usor provocarilor. Astazi, va propunem o selectie de bancuri care au ca tema fericirea.

Angela Merkel, despre pandemia de COVID-19: Cea mai mare provocare la adresa UE din toata istoria sa

Cancelarul german Angela Merkel a facut apel la solidaritate si cooperare in cadrul Uniunii Europene in timpul unui discurs sustinut in Bundestag, in timp ce Germania se pregateste sa preia presedintia.

incep lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania

Saptamana viitoare, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi firma ce a realizat stadionul Ion Oblemenco din Craiova si Cluj Arena. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Coronavirus. Bulgaria a inregistrat un numar record de cazuri confirmate in ultimele 24 de ore

Numarul de cazuri noi de infectii cu coronavirusin Bulgaria a crescut cu 132 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere unica intr-o singura zi, conform datelor nationale ale sistemului.

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Alexandru Rafila: Numarul real de cazuri de COVID-19 in Romania este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat la Digi24 ca estimeaza ca numarul real de imbolnaviri cu COVID-19 in Romania sa fie de 10, sau chiar de 20 de ori mai mare decat cel din statisticile oficiale. Acesta a explicat ca ar fi vorba de persoane asimptomatice.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )