Libnet.ro
UNICEF

00:07

Republica Moldova si tarile estice, lasate de izbeliste in lupta cu Covid-19: cat costa sa nu fii in UE

Playtech Playtech,
Republica Moldova si tarile estice, lasate de izbeliste in lupta cu Covid-19: cat costa sa nu fii in UE

Niciodata nu a fost un moment mai prost sa nu faci partea din Uniunea Europeana. Mai multe tari estice grav afectate de pandemie fac eforturi inutile pentru a pune mana pe vreun vaccin. continuă pe Playtech

TVR REACTIONEAZA LA DECLARATIILE PRESEDINTELUI COMISIEI PENTRUL CULTURA SI MEDIA DIN SENAT: in Republica Moldova, utilizarea retelelor analogice s-a sistat odata cu atingerea termenului limita de trecere la televiziunea digitala terestra

TVR a raspuns declaratiilor Presedintelui Comisiei pentru Cultura si Media din Senat, dl. Viorel Badea, care a anuntat ca TVR Moldova nu mai poate fi receptionat de catre cetatenii de peste Prut intrucat SRTv nu si-ar fi achitat obligatiile contractuale fata de intreprinderea de Stat Radiocomunicatii din Republica Moldova.

MApN a donat Ministerului Apararii din Republica Moldova o noua transa de materiale de protectie sanitara

Ministerul Apararii Nationale anunta ca a donat Ministerului Apararii din Republica Moldova materiale de protectie sanitara destinate luptei cu pandemia de coronavirus. Este vorba despre combinezoane, masti,.

Republica Moldova: Al doilea semestru scolar incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor in clase

Incepand din 11 ianuarie, elevii din Republica Moldova vor reveni in bancile scolilor, pentru cel de-al doilea semestru. Din pricina pandemiei de coronavirus, cursurile s-au desfasurat.

MAPN: Donatie de materiale de protectie sanitara, catre ministerul Apararii din Republica Moldova

Ministerul Apararii Nationale MApN) a donat Ministerului Apararii al Republicii Moldova materiale de protectie sanitara, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )