Libnet.ro
UNICEF

09:15

Experimentul bizar care va lumina lumea medicala. Cel mai mare mister va fi mai usor de inteles

Antena3 Antena3,
Experimentul bizar care va lumina lumea medicala. Cel mai mare mister va fi mai usor de inteles

Senzatiile si viziunile, precum cea a unei lumini intense, pe care le-au experimentat anumite persoane aflate in stop cardiac corespund unei reporniri a activitatii cerebrale atunci cand circulatia sangvina se. continuă pe Antena3

Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Multor persoane le place ideea de a le arata tuturor unde sunt in aproape fiecare moment din zi, asa ca recurg la deja renumitele check-in-uri pe Facebook. Iata locurile in care cei care calatoresc dau cel mai frecventcheck-in.

SUA blocheaza fuziunea American Airlines cu US Airways, care ar fi creat cel mai mare operator global

Departamentul american de Justitie a blocat marti fuziunea dintre American Airlines, aflata in faliment, si US Airways Group. Fuziunea ar fi dus la crearea celui mai mare operator aerian la nivel mondial,.

Ponta: Nu am pe nimeni in vizor pentru a fi remaniat. Cel mai clar si-a indeplinit criteriile Fenechiu

Premierul Victor Ponta a spus, marti seara, ca nu are nemultumiri majore in ceea ce priveste activitatea vreunui ministru, astfel incat sa-l remanieze si a precizat ca cel care si-a indeplinit cel mai.

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza.

Fete frumoase si miscari sexy in cel mai nou clip Pacha Man feat. Alex Velea Aia e!

Vara este inca in toi si artistii romani se intrec in a lansa piese potrivite pentru acest anotimp. Asta se aplica si in cazul lui Pacha Man, care a lansat videoclipul celui mai recent single al sau, Aia e, in colaborare cu Alex Velea, clip realizat de echipa HaHaHa Video Production. Videoclipul prezinta, de fapt, .

Cel mai mare smartphone Nokia va avea si primul procesor quad core pe un Windows Phone 8

Nokia si-a extins gama de telefoane mobile anul acesta, iar urmatoarele aparitii nu vor veni decat sa completeze un peisaj complet al unui producator mare. Pe internet au aparut deja primele detalii despre Nokia Lumia 825, care va deveni cel mai mare telefon al companiei.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 100.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 500. 000 de lei.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 1.000.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 5. 000 de lei, respectiv peste 1. 000 de euro.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus CRIMINAL NAZIST de razboi, a decedat.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a decedat la varsta de 99 de ani intr-un spital, la Budapesta, a declarat avocatul sau, Gabor Horvath, transmite Mediafax. Decesul a avut loc sambata, in urma unei pneumonii, iar Csatari, plasat sub arest la domiciliul sau din Budapesta in asteptarea procesului, a scapat astfel justitiei, care il suspecta de crime impotriva umanitatii, si anume deportarea catre lagare naziste de exterminare a aproximativ 15. 000 de .

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )