Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Vreme extrem de rece

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie si vin cu vesti bune pentru romani. Vremea se amelioreaza treptat, in toata tara, incepand de astazi. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrang si va mai ploua izolat doar in . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. ANM anunta cand va veni prima ninsoare in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna noiembrie, iar vestile nu sunt printre cele mai bune. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au anuntat ca weekendul 26-27 octombrie a fost ultimulcu temperaturi blande. Specialistii .

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie 10.

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie. Vremea se va raci considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru joi, 31 octombrie! De asemenea, poti vedea care cum este vremea in majoritatea regiunilor din Romania. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie Meteorologii de la ANM anunta faptul ca vremea va urma sa se raceasca destul .

Vremea va deveni deosebit de rece. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru miercuri, 30 octombrie 2019. Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 octombrie. Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau

Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si partial in centru, unde se vor inregistra.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 octombrie. Cum va fi vremea in weekend?

Valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si va prezenta innorari temporare in restul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 octombrie. Anuntul bulversant de la meteorologi

Vremea va deveni deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in regiunile din jumatatea de sud, precum si la munte vor fi innorari persistente si temporar, mai ales ziua, se vor semnala.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Vestile bune se mai lasa asteptate!

Valorile termice diurne vor creste usor in cea mai mare parte a tarii, dar vremea se va mentine rece pentru aceasta data in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari.

Prognoza meteo, miercuri, 30 octombrie. Vreme deosebit de rece. Ce temperaturi se vor inregistra

Vremea se va schimba simtitor, in aceasta saptamana, urmand ca valorile afisate de termometre sa fie unele cu mult mai scazute. in unele zone ale tarii, temperaturile inregistrate vor avea si valori negative. Pentru miercuri, pe 30 octombrie, vremea se anunta a fi, in continuare, in plin proces de scadere termica. Prognoza meteo, miercuri, 30 .

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Temperaturile vor scadea brusc in urmatoarea perioada si va ploua in majoritatea regiunilor tarii. Vremea se va mai incalzi spre finalul lunii, cand valorile termice vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru luna noiembrie ANM a emis o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )