Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Playtech Playtech,
Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala . continuă pe Playtech

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Bianca Andreescu a invins-o pe Belinda Bencic cu 7-6, 7-5 si s-a calificat in finala US Open

Bianca Andreescu Belinda Bencic se joaca in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30, in semifinale la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Pana la capat! Bianca Andreescu s-a calificat in finala de la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, joi noapte, calificarea in finala de la US Open.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Belinda Bencic, in semifinale la US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) joaca in semifinale la US Open impotriva sportivei Belinda Bencic locul 12 WTA). Partida este programata in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita online in format live video si text. Eurosport transmite la .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Bianca Andreescu Elise Mertens este duelul din sferturile de finala US Open asteptat cu sufletul la gura de iubitorii sportului alb. Partida este programata miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Europsort. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live video si .

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Bianca Andreescu s-a calificat in premiera in finala unui turneu de Grand Slam, chiar la debutul la US Open 2019. Pentru performanta sa, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar suma se va dubla in cazul in care va castiga trofeul de la New York .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )