Libnet.ro
UNICEF

10:00

Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Playtech Playtech,
Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Saptamana 5 11 octombrie se deschide cu doua aspecte armonioase de trigon intre Luna din Taur si Jupiter si Pluto din Capricorn. Zodiile Taur, Fecioara si Capricorn incep saptamana cu forte proaspete in plan profesional. Se anunta, de asemenea, noroc de bani si in dragoste pentru unii nativi. Horoscopul saptamanii 5 11 octombrie . continuă pe Playtech

Zile libere 2021. Cate libere legale vor avea romanii anul viitor si de cate weekenduri prelungite se vor bucura

In anul 2021 vor fi 15 zile libere legale, declarate prin lege, la fel ca si in anul anterior, iar 7 dintre ele pica in timpul saptamanii. Cate zile libere legale vor avea romanii in 2021 in prezent,.

Augustin Zegrean: Cred ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie Prelungirea mandatului parlamentar se poate face doar in 4 situatii, nu pot sta acolo cat vor ei (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostpresedinte al CCR, a explicat de ce crede ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie, data stabilita de Guvern. in direct pe B1 TV, sambata dimineata, specialistul a.

Horoscop 6 octombrie 2020. Vesti proaste pentru doua zodii: ce se intampla cu banii lor azi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Din pacate, doua dintre zodii au parte de vesti proaste pe data de 6 octombrie. Ce se intampla cu banii lor si de ce ar trebui sa aiba grija mai multa pe partea financiara? Horoscop 6 octombrie 2020. Doua dintre zodii trebuie sa aiba .

Pelerinaj Sfanta Parascheva 2020. Cand vor avea loc procesiunile de la Iasi

Pelerinajul Sfantei Parascheva aduna in fiecare an sute de mii de credinciosi la Iasi. Evenimentul religios incepe de obicei cu cateva zile mai devreme de mijlocul lunii octombrie, iar noaptea dintre 13 spre 14 oc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )