Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Taurii se simt bine in casa lor, Gemenii stau foarte bine pe plan sentimental

Antena3 Antena3,
HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Taurii se simt bine in casa lor, Gemenii stau foarte bine pe plan sentimental

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. O luna grea cu multe schimbari de situatie. Iata cum arata previziunile pentru fiecare zodie. HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru luna august. Berbec Pentru. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi vremea in luna august

Luna Iulie a fost una dintre cele mai ploioase luni din 1961, pana in prezent, dar vin vesti bune de la specialisti pentru luna august. Meteorologii au anuntat o vreme mai stabila si temperaturi ce ne readuc.

Zodia care da lovitura in luna august! Atrage banii ca un magnet

Luna august va fi una perfecta pentru una dintre zodii! Se pare ca astrele se aliniaza in favoarea lor astfel ca banii vor trage la ei ca la un magnet. inca din prima zi a lunii lucrurile merg foarte bine, asa.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi luna august, dupa vijeliile din iulie

Sefa sectiei de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea in luna august, dupa ce in luna iulie, inundatiile au afectat toata tara. Nu e exclus sa avem si.

Anunt de ULTIMA ORA: Meteorologii AVERTIZEAZA! Cum va fi vremea in luna august

Meteorologii au anuntat ca luna august va fi mai stabila din punct de vedere al precipitatiilor. De asemenea, temperaturile vor creste, existand riscul ca in a doua parte a lunii, in regiunile intracarpatice,.

HOROSCOP DRAGOSTE 30 iulie 5 august 2018. Taurii se intalnesc cu o fosta iubire

HOROSCOP DRAGOSTE 30 iulie 5 august 2018. Marte in cuadratura cu Uranus. Rebeliune in dormitor? HOROSCOP DRAGOSTE 30 iulie 5 august 2018. Desi cea mai lunga eclipsa totala de Luna a secolului a trecut,.

HOROSCOP BANI 30 iulie 5 august 2018. Berbecii urca in cariera, Gemenii au tot ce le trebuie pentru a obtine succesul

HOROSCOP BANI 30 iulie 5 august 2018. Marte in cuadratura cu Uranus. Cum afecteaza banii? HOROSCOP BANI 30 iulie 5 august 2018. Dupa o saptamama plina de evenimente astrale, inclusiv cea mai lunga.

Zodiile norocoase in luna august. Vor avea lumea la picioare si totul le merge struna!

August este ultima luna calendaristica din vara. Este luna in care se racesc apele, se coc ultimele recolte si sarbatorim Adormirea Maicii Domnului. Este si ultima luna in care te poti bucura de vremea frumoasa.

Program infernal pentru Simona Halep in luna august

Pentru Simona Halep se apropie sfarsitul vacantei de vara, iar lidera mondiala se pregateste de sezonului nord-american pe hard inaintea US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Ce este pragul critic si cum afecteaza organismul uman. Meteorologii vorbesc despre o luna august foarte calduroasa

Adesea auzim, in zilele caniculare, vorbindu-se despre pragul critic si despre faptul ca ar trebui sa adoptam masuri suplimentare pentru a ne proteja de efectele negative ale cresterii temperaturii mediului ambiant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )