Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop Taur. Care sunt numerele norocoase ale zodiei

Antena3 Antena3,
Horoscop Taur. Care sunt numerele norocoase ale zodiei

Zodia Taur, o zodie feminina de pamant, definita de stabilitate si guvernata de planeta Venus, este a doua din zodiacul clasic european, care cuprinde 12 zodii. incepe pe data de 21 aprilie si se incheie pe. continuă pe Antena3

DNA cere o CAUTIUNE-RECORD in dosarul in care sunt implicati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale de la presedintele Klaus Iohannis pe numele fostului ministru de Finante intr-o cauza in care sunt implicati, printre altii, Cristian Boureanu si cumnatul lui Mircea.

HOROSCOP 2018. Doua zodii sunt tare norocoase in 2018. Ce spune astrologul Mariana Cojocaru

Berbecii au o perioada extrem de interesanta chiar in acest an. Vor atrage castiguri si vor investi in sanatate. Taurii au Venus intr-o pozitie foarte buna. Vor beneficia de o luna mai.

HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai si nu se vor mai desparti niciodata

Gemeni si Sagetator Nativii din Gemeni sunt amuzanti si prietenosi si din acest motiv toata lumea vrea sa ii aiba in jur. Totusi, atunci cand vine vorba de o relatie de cuplu, acestia pot fi destul de .

HOROSCOP. Zodia care nu simte deloc nevoia de afectiune

Aceste zodii vor fi, in luna Aprilie, cele mai ghinioniste. Chiar daca e mai mereu fericit, sagetatorul ascunde suferinte mari. in luna aprilie, trebuie sa lupte.

Document. Scrisoarea Guvernatorului. Care sunt posibilele solutii la plafonarea dobnzilor si cum arata ea la nivelul UE

Stabilirea unui regim de limitare a DAE la creditele destinate consumatorilor, in mod arbitrar, nediferentiat pe categorii de produse si fara o fundamentare a plafoanelor respective in functie de caracteristicile produsclor de creditare este de natura a produce dezechilibre in piata creditului si a afecta stabilitatea financiara se arata intr-o scrisoare transmisa de Guvernatorul BNR Mugur Isarescu sefului Comisiei pentru politica economica din Camera Deputatilor, Gheorghe Simon. Potrivit surselor apropiate Comisiei, alaturi de scrisoare, Isarescu a transmis inca doua documente, unul privind metodologia de stabilire a unor limite maxime ale DAE, iar altul vizand practica plafonarii ratei dobanzii in UE. Vezi in text scrisoarea lui Isarescu si documentele transmise de BNR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )