Libnet.ro
UNICEF

06:45

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 25 februarie - 3 martie. Sobolanii trebuie sa fie atenti la relatia cu copiii, Tigrii au parte de relatii amoroase excelente

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25 februarie 3 martie 2019, a doua saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Urania pentru saptamana 23 februarie1 martie 2019. Berbecii depasesc masura, Gemenii au probleme endocrine

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 23 februarie-1 martie. HOROSCOP BERBEC in prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a mentine relatiile parteneriale.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. Berbecii sunt in pericol sa ajunga la fundul sacului, Leii risca luxatii serioase

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 24 februarie - 2 martie. HOROSCOP BERBEC Kiron a intrat in constelatia voastra. Cum este un Centaur va trebui sa.

Horoscop saptamanal, 25 februarie - 3 martie. Racii simt nevoia de adrenalina, Leii au optimism si energie

HOROSCOP Berbec Saptamana incepe intr-un mod ambiguu. Nu prea stii ce ai de facut si nici nu prea poti sa te concentrezi. Nu este cazul sa intri in panica, pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se.

Targul Martisorului se deschide pe 25 februarie la Orizont

Targul Martisorului, organizat de Serviciul Public Piete Oboare an de an, se va deschide pe 25 Februarie si va functiona pana pe 8 Martie 2019. Sunt asteptati aproximativ 30 de comercianti care isi vor expune spre vanzare produsele in acelasi loc ca si in anii trecuti.

Mesajul ingerilor pazitori pentru 18-24 februarie 2019. Calauzire pentru fiecare zodie!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 februarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 21 FEBRUARIE 2019. Emotii, emotii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 21 FEBRUARIE 2019; dupa ultimele zile intense ca energie si semnificatie, iata vine randul Lunii sa iasa din pragmatica si eficienta Fecioara unde si-a facut treaba pentru.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019. A inceput deja zodia Pesti, se schimba energia!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 20 FEBRUARIE 2019; ultimele doua zile au fost intense cat ani de zile ca energie. Mai intai, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, numit Vindecatorul.

Horoscopul zilei pentru VINERI 22 FEBRUARIE. Mercur si Jupiter comploteaza!

Astazi, Mercur este in cuadratura cu Jupiter. Ce inseamna pentru noi?Tranzitul de cuadratura dintre Mercur cel comunicativ si Jupiter cel norocos si abundent creeaza pentru noi sperante mari pentru viitor, ceea ce.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

PENTRU ADUNAREA DIN 26 MARTIE Gastronom propune actionarilor un dividend cu randament de 8,5%

Gastronom Buzau GAOY), companie ale carei actiuni sunt tranzactionate pe piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB), propune actionarilor pentru adunarea din data de 26 martie, distribuirea sub forma de dividende aproape integrala a profitului de anul trecut, de 1,56 milioane de lei, valoarea dividendului brut/actiune fiind de 5,09 lei, nivel care, raportat la ultima cotatie a titlurilor GAOY, de 60 de lei, ofera un randament brut de 8,48%, reiese din raportul companiei remis operatorului pietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )