Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis: PNL si USR vor guverna impreuna. Ce spune despre atacurile reciproce

Adevărul Adevărul,
Iohannis: PNL si USR vor guverna impreuna. Ce spune despre atacurile reciproce

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri seara despre modul in care PNL si USR vor guverna impreuna daca liderii celor doua partide au inceput deja cu atacurile reciproce. Mesajul meu e simplu. Vor guverna impreuna, a explicat seful Statului, adaugand ca tensiunile din prezent sunt datorate campaniei electorale. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Iohannis pentru PNL si USR: Vor guverna impreuna

PNL si USR vor guverna impreuna, este mesajul lui Klaus Iohannis pentru cele doua partide. Presedintele a sustinut, raspunzand unei intrebari legate de contrele dintre cele doua formatiuni, ca este vorba despre o sensibilitate tipica pentru campania electorala.

Iohannis, mesaj despre PNL si USR: Vor guverna impreuna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri seara, un mesaj despre PNL si USR: Vor guverna imp.

Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca nu va accepta PSD la guvernare. De altfel, seful statului a adus mai multe critici social-democratilor, pe care ii considera vinovati de neajunsurile.

Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Vladimir Putin a rupt si a spus tot despre alegerile Trump-Biden din America. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus la televiziunea de stat, ca este pregatit sa lucreze cu oricine are increderea poporului american. De asemenea, liderul rus a precizat ca il va felicita pe castigatorul alegerilor din SUA in momentul in care formalitatile se .

Urmeaza negocieri dure pentru PNL: USR PLUS se va lasa greu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Vila Lac 1, cu liderii liberali in frunte c.

Presedintele Macron anunta ca Franta a depasit perioada cea mai dificila a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19. Ce spune despre carantina nationala

Franta va incepe sa relaxeze carantina pentru Covid-19 incepand cu weekendul viitor, astfel incat pana la Craciun magazinele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise, iar oamenii vor putea sa isi petreaca sarbatorile alaturi de restul familiei lor, a declarat marti presedintele Emmanuel Macron, transmite Reuters.

Parlamentarii USR vor demisiona marti

Parlamentarii USR isi vor da marti demisia din Parlament pentru a nu incasa pensii speciale, a anunt.

INTERVIU Mama Polidin: Eu ma voi vaccina sigur cu vaccinul anti-COVID. Ce spune despre vaccinul rusesc

Dr. Sylvia Hoisie, 93 de ani, care a facut parte din echipa ce a inventat Polidinul, a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul, despre importanta imunizarii impotriva SARS-CoV-2. Ea aminteste despre toate pandemiile disparute datorita vaccinurilor si despre bolile copilariei sau cele considerate incurabile, eradicate datorita stiintei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )