Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis prezinta, miercuri, la Peles, condoleante pentru decesul Regelui Mihai I

Hotnews Hotnews,
 Iohannis prezinta, miercuri, la Peles, condoleante pentru decesul Regelui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis merge, miercuri, la Castelul Peles, unde va fi asezat corpul neinsufletit al Regelui Mihai, pentru a prezenta condoleante pentru decesul Majestatii Sale, transmite Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

LIVETEXT VIDEOParlamentul se reuneste in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai: Iohannis, principesa Margareta si Patriarhul Daniel, printre participanti

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, incepand cu ora 15. 00, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care iau lua parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel. De asemenea, sunt invitati premierul Mihai Tudose, ministrii, precum si parlamentari si ministri din Republica Moldova.

VIDEOParlamentul s-a reunit, luni, in sedinta solemna, pentru comemorarea Regelui Mihai. Principesa Margareta: Am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte./ Iohannis:Dupa caderea comunismului, a fost oprit cu brutalitate sa intre in tara

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit, luni, intr-o sedinta solemna comuna pentru comemorarea Regelui Mihai, la care au luat parte si presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel, cat si premierul Mihai Tudose. In cadrul discursului sau, Klaus Iohannis a criticat decizia presedintelui de atunci, Ion Iliescu, de a-l opri sa intre in tara si sa se reculeaga la mormintele ilustrilor sai inaintasi. Principesa Margareta a subliniat ca am pierdut, ca si intreaga natiune, un parinte, iar bunatatea si iertarea tatalui meu au invins toate relele secolului trecut.

Sedinta solemna in Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Mesajul Custodelui coroanei, Principesa Margareta: Bunatatea tatalui meu a invins raul - LIVE TEXT

Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput. Presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel participa la sedinta. Pe.

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata.

La ce va trebui sa renunte Principesa Margareta, Custodele Coroanei, dupa decesul Regelui Mihai

Dupa decesul Majestatii Sale, conform normelor fundamentale ale Familiei Regale, Principesa Margareta a devenit regina, ea fiind prima pe linia de succesiune la tron si custode al Coroanei. Principesa a hotarac.

Sedinta solemna in Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane si Patriarhul Daniel sunt prezenti

UPDATE - Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, si Patriarhul Daniel sunt prezenti, luni, la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al.

Restrictii rutiere in Capitala pentru funeraliile Regelui Mihai. Vezi lista rutelor ocolitoare

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera. Pe 13.

Restrictii rutiere in Capitala pentru FUNERALIILE Regelui Mihai

Traficul rutier se va restrictiona pe mai multe artere din Capitala, in perioada 13 - 16 decembrie, cand se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai I, a informat marti Brigada rutiera, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )