Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump si solicita sprijinul Interpolului

Hotnews Hotnews,
 Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump si solicita sprijinul Interpolului

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui american Donald Trump si a altor 35 de persoane suspectate ca ar fi implicate in uciderea generalului Qassem Soleimani si a solicitat sprijinul Interpolului, a anuntat luni procurorul Ali Alqasimehr de la parchetul din Teheran, potrivit agentiei Fars citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump in legatura cu asasinarea generalului Soleimani

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui american Donald Trump si altor 35 de oficiali americani cu privire la asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani si a cerut ajutorul Interpolului sa puna mandatul in executare, a anuntat luni procurorul Teheranului, Ali Alqasimehr, citat de agentia iraniana de presa Fars, relateaza Reuters.

Mandat de arestare pe numele lui Donald Trump. Presedintele american, acuzat de crima si terorism

Iranul a emis un mandat pentru arestarea presedintelui SUA, Donald Trump. Iranul a emis mandate si pentru alte cateva zeci de persoane pe care le considera vinovate de atacul cu drona care l-a ucis pe generalul Qassem Soleimani in Bagdad.

Iranul a cerut ca Interpol sa emita un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Autoritatile judiciare iraniene cer ca Interpol sa emita un mandat international de arestare pentru presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni, procurorul Teheran, Ali Alqasimehr. Autoritatile judiciare.

Iranul a cerut un mandat international de arestare pe numele lui Donald Trump

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat .

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele Donald Trump

Un procuror iranian a declarat ca Iranul a emis un mandat de arestare pe care il vor preda la Interpol, pe numele de Donald Trump, pentru rolul sau in asasinarea unui comandant militar la inceputul anului acesta, scrie The Independent.

Statele Unite. Donald Trump cere Curtii Supreme sa abroge Obamacare, reforma fostei administratii de la Casa Alba asupra asigurarilor de sanatate

Administratia lui Donald Trump a depus recurs la Curtea Suprema a Statelor Unite in vederea obtinerii abrogarii Affordable Care Act ACA), reforma sistemului de asigurari de sanatate adoptata in mandatul predecesorului sau, Barack Obama, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters.

Trupa Rolling Stones vrea sa-l dea in judecata pe Donald Trump pentru ca le foloseste un cantec

Trupa britanica The Rolling Stones ameninta ca-l va da in judecata pe presedintele SUA, Donald Trump.

Donald Trump risca sa fie dat in judecata de trupa The Rolling Stones

Presedintele american Donald Trump risca sa fie dat in judecata de The Rolling Stones daca va continua sa foloseasca muzica trupei britanice in campania sa.

Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru protejarea monumentelor: Pedeapsa cu inchisoarea

Presedintele Donald Trump a declarat vineri pe Twitter ca a semnat un ordin executiv privind protejarea monumentelor, dupa o accelerare de incidente recente implicand vandalismul statuilor care amintesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )