Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump risca sa fie dat in judecata de trupa The Rolling Stones

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump risca sa fie dat in judecata de trupa The Rolling Stones

Presedintele american Donald Trump risca sa fie dat in judecata de The Rolling Stones daca va continua sa foloseasca muzica trupei britanice in campania sa. continuă pe Ziarul Bursa

Trump risca sa fie dat in judecata de Rolling Stones, pentru ca le foloseste fara drept muzica in campania electorala

Presedintele american Donald Trump risca sa fie dat in judecata de The Rolling Stones daca va continua sa foloseasca muzica trupei britanice in campania sa, scrie BBC.

Trupa Rolling Stones vrea sa-l dea in judecata pe Donald Trump pentru ca le foloseste un cantec

Trupa britanica The Rolling Stones ameninta ca-l va da in judecata pe presedintele SUA, Donald Trump.

Rolling Stones, avertisment pentru Trump: Risca proces daca va continua le foloseasca melodiile

The Rolling Stones l-au avertizat pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ca ar putea demara actiuni legale impotriva sa daca va continua sa foloseasca melodiile lor la mitingurile sale de.

VIATA LUI DONALD TRUMP, un documentar de exceptie despre presedintele SUA, de la mostenitorul unei afaceri si ridicarea unui imperiu, pana la pozitia de cel mai puternic om al planetei (VIDEO)

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, vineri, 26 iunie, de la ora 22. Documentarul prezinta povestea lui Donald Trump, de la un mostenitor al unei afaceri de.

Donald Trump a semnat un ordin executiv pentru protejarea monumentelor: Pedeapsa cu inchisoarea

Presedintele Donald Trump a declarat vineri pe Twitter ca a semnat un ordin executiv privind protejarea monumentelor, dupa o accelerare de incidente recente implicand vandalismul statuilor care amintesc.

Statele Unite. Donald Trump cere Curtii Supreme sa abroge Obamacare, reforma fostei administratii de la Casa Alba asupra asigurarilor de sanatate

Administratia lui Donald Trump a depus recurs la Curtea Suprema a Statelor Unite in vederea obtinerii abrogarii Affordable Care Act ACA), reforma sistemului de asigurari de sanatate adoptata in mandatul predecesorului sau, Barack Obama, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters.

Donald Trump va transfera militari din Germania in Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania in Polonia, a anuntat miercuri Donald Trump cand l-a primit pe omologul sau polonez Andrzej Duda la Casa Alba, fara a oferi alte detalii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )