Libnet.ro
UNICEF

00:06

Italia, in doliu si stare de urgenta dupa tragedia de la Genova: Guvernul anunta un bilant nou si cere socoteala administratorului drumului

Adevărul Adevărul,
Italia, in doliu si stare de urgenta dupa tragedia de la Genova: Guvernul anunta un bilant nou si cere socoteala administratorului drumului

Guvernul populist si de extrema dreapta italian a declarat razboi societatii gestionare a autostrazii, care intentioneaza sa se apere, dar care a inregistrat pierderi pe bursa dupa prabusirea dramatica a unei portiuni a viaductului de la Genova, in nordul tarii, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Premierul italian a decretat stare de urgenta dupa prabusirea podului din Genova

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte a decretat, miercuri, stare de urgenta pentru 12 luni in regiunea Liguria, in urma prabusirii unui viaduct de la periferia orasului Genova, care a omorat peste 40 de oameni.

Primar din Gorj, noi detalii despre romanul declarat mort dupa tragedia din Italia: Este in spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme

Romanul declarat mort de autoritatile italiene, dupa tragedia din Genova, dar care este, de fapt, in viata, se afla la spital, in coma indusa, cu multiple traumatisme, spune Constantin Bobaru, primarul.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

Miracol dupa tragedia din Genova. Doi soti, gasiti in viata sub daramaturi

Doi soti au fost gasiti in viata de pompieri dupa incidentul tragic din Genova. Acestia erau prinsi in propria masina, strivita de zeci de tone de daramaturi. Salvarea celor doi a avut loc la.

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Dupa TRAGEDIA din Italia, CNAIR arata care e starea podurilor din Romania

In urma tragediei petrecute la Padova, Italia, unde un viaduct s-a prabusit, Compania Nationala de Drumuri a emis un comunicat cu privire la siguranta podurilor din Romania. Redam mai jos comunicatul integral.

Un baiat de 14 ani, in stare grava dupa ce a furat un autoturism si s-a rasturnat cu el

Un baiat in varsta de 14 ani a fost grav ranit, joi seara, dupa ce a furat un autoturism si s-a rasturnat cu el pe un dig, la limita dintre localitatile valcene Orlesti si Ionesti. Reprezentantii.

Sedinta de URGENTA dupa violentele de la proteste! Comisia pentru aparare a Camerei Deputatilor discuta procedurile pentru audieri

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei pentru aparare din Camera Deputatilor, a anuntat ca se vor reuni de urgenta marti, in vederea discutarii procedurilor pentru audierile persoanelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )