Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis va deschide, la Cluj, Olimpiada Internationala de Matematica la care participa si fiul presedintelui Siriei Bashar al-Assad: Autoritatile sunt in alerta

B1 B1,
Klaus Iohannis va deschide, la Cluj, Olimpiada Internationala de Matematica la care participa si fiul presedintelui Siriei Bashar al-Assad: Autoritatile sunt in alerta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la Cluj-Napoca, la ceremonia oficiala de deschidere a celei de a 59-a editii a Olimpiadei Internationale de Matematica, competitie la care participa si fiul di. continuă pe B1

Fiul controversatului Bashar Al-Assad a sosit la Cluj. Pustiul de 16 ani vrea sa castige Olimpiada Internationala de Matematica

Hafez al-Assad, fiul cel mare al presedintelui Siriei, a sosit, in secret, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca. Tanarul a ajuns in cursul diminetii zilei de 5 iulie si va participa la Olimpiada Internationala de Matematica.

incepe Olimpiada Internationala de Matematica. 615 dintre cei mai buni tineri matematicieni ai lumii vor fi prezenti la Cluj

Cluj-Napoca gazduieste in perioada 3-14 iulie 2018 Olimpiada Internationala de Matematica 2018 IMO 2018). Vor participa 615 concurenti din 114 tari ale lumii.

Olimpiada Internationala de Matematica de 1 milion de euro. Va fi prezent fiul presedintelui Siriei

Un efectiv de 80 de jandarmi si 60 de politisti va asigura securitatea celor 615 participanti la Olimpiada Internationala de Matematica din Cluj-Napoca. Printre acestia se va numara si fiul presedintelui Siriei, Hafez al-Assad.

Klaus Iohannis, despre adoptarea Codului penal: Modificarile care s-au facut sunt fie inutile, fie chiar toxice. Contest la CCR

Presedintele Klaus Iohannissustine, miercuri, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine la scurt timp dupa ce, in Parlament, a fost adoptat Codul Penal. S-au votat in.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

Magistratii, cerere de ultima ora la adresa lui Klaus Iohannis: Trei parlamentari ar fi votat ILEGAL modificarile la Codul Penal(DOCUMENT)

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe tema modificarilor adoptate de Parlament la Codul Penal. Reprezentantii FJR.

Ce ii transmite Comisia de la Venetia presedintelui Klaus Iohannis

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis. Surse din cadrul Comisiei de la Venetia au declarat pentru Q Magazine ca presedintele Comisiei, Gianni Buquicchio, a trimis zilele trecute o scrisoare catre.

LOVITURA pentru PSD: O lege atacata la CCR de Klaus Iohannis, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3631 seconds )