Libnet.ro
UNICEF

00:06

Klaus Iohannis evidentiaza, la Bruxelles, rezultatele foarte importante ale Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis evidentiaza, la Bruxelles, rezultatele foarte importante ale Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat in summitul de la Bruxelles rezultatele foarte importante realizate pana acum de Presedintia Romaniei la Consiliul UE, care s-au materializat prin finalizarea unui numar considerabil de dosare. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea Consiliului European rezultatele pozitive ale Presedintiei romane de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi si vineri la reuniunea Consiliului European de primavara de la Bruxelles, unde seful statului a scos in evidenta rezultatele pozitive ale Presedintiei romane la Bruxelles si si-a reiterat pozitia privind integritatea teritoriala a Ucrainei.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri dimineata, inainte de reuniunea Consiliului European la Bruxelles, ca in ambele variante ale iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu sau fara acord, drepturile romanilor sunt foarte bine asigurate.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis, anunt important la Bruxelles: Au loc schimbari profunde! Geopolitica, cel mai important rol de la Razboiul Rece incoace

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul conferintei anuale Transatlantice organizate de AmCham EU la Bruxelles, ca Romania ste pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice si un.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Potrivit agendei, seful statului va participa joi si la Conferinta anuala transatlantica organizata de.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cetatenii romani sunt prima preocupare pe care o avem(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, la Bruxelles, despre variantele posibile in acest moment in privinta iesirii Marii Britanii din Uniunea Eruopeana. Seful statului a dat asigurari ca situatia.

Klaus Iohannis, somat sa intervina in scandalul zilei. Maria Grapini: Presedintele nu reactioneaza. Pentru lucrurile importante nu l-am vazut sa ia atitudine

Europarlamentarul umanist Maria Gripini face apel la presedintele Klaus Iohannis sa intervina in atacul la adresa Romaniei. Grapini a criticat in termeni duri discursurile de la evenimentul organizat de Laszlo.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Klaus Iohannis incearca sa repare gafa care a isterizat romanii de pe malurile Prutului

Klaus Iohannis incearca sa repare greseala care a isterizat romanii de pe ambele maluri ale Prutului. Presedintele a revenit asupra declaratiei ca romanii si moldovenii sunt doua popoare diferite si.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Brexit: Mingea este clar in curtea britanicilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene, iar mingea este in curtea britanicilor, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )