Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Potrivit agendei, seful statului va participa joi si la Conferinta anuala transatlantica organizata de. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European. Temele importante pentru Romania ce vor fi abordate

Joi si vineri, Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, precum si la summitul Partidului Popular European PPE), se arata in agenda Administratiei.

Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, anunt important la Bruxelles: Au loc schimbari profunde! Geopolitica, cel mai important rol de la Razboiul Rece incoace

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul conferintei anuale Transatlantice organizate de AmCham EU la Bruxelles, ca Romania ste pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice si un.

Klaus Iohannis, gafa uriasa sau scapare?

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti seara, in cadrul festivalului One World Romania, intr-o dezbatere cu publicul pe tema: Presedinte sau cetatean/ om politic si societate.

Klaus Iohannis anunta trei variante pentru Brexit: Mingea este in curtea Marii Britanii

Prezent la Bruxelles pentru reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a anuntat ca in urma discutiile dinre sefii de stat sunt trei variante pentru Brexit: cea din 22 mai, inainte de alegerile.

Klaus Iohannis, decizie importanta pentru Romania in plan extern: Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Bruxelles, la 6.

Liderii statelor UE se reunesc astazi la Bruxelles in cadrul Consiliului European de primavara

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc joi, la Bruxelles, in cadrul Consiliului European de primavara, care se va concentra pe consolidarea bazei economice europene, alte teme de pe agenda reuniunii fiind schimbarile climatice, viitorul summit cu China si modalitatile de combatere a dezinformarii, transmite Agerpres.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Klaus Iohannis, somat sa intervina in scandalul zilei. Maria Grapini: Presedintele nu reactioneaza. Pentru lucrurile importante nu l-am vazut sa ia atitudine

Europarlamentarul umanist Maria Gripini face apel la presedintele Klaus Iohannis sa intervina in atacul la adresa Romaniei. Grapini a criticat in termeni duri discursurile de la evenimentul organizat de Laszlo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )