Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor. continuă pe Antena3

Iohannis spune ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD pentru redeschiderea pietelor Ciolacu: Minte din nou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu a primit la promulgare legea modificata de PSD care prevede redeschiderea pietelor. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Iohannis ca minte din nou, pentru ca actul normativ ar fi fost trimis la promulgare de aproape 20 de zile.

Alina Gorghiu: DomnuleCiolacu, preluati, fara sa digerati, orice gogoasa primiti. Presedintele nu se poate pronunta pe legea privind redeschiderea pietelor atat timp cat e in procedura de contestare la CCR

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ii raspunde liderului PSD Marcel Ciolacu, in contextul discutiilor din spatiul public pe tema redeschiderii pietelor. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

Klaus Iohannis a raspuns, luni, in cadrul unei conferinte de presa la intrebarile adresate de jurnalisti. in ceea ce priveste situatia pacientilor infectatati cu COVID, care sunt tratati in.

Ludovic Orban: Am atacat la CCR legea care prevede redeschiderea pietelor. O lege nu poate sa modifice o Hotarare de Guvern legata de starea de alerta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede redeschiderea pietelor ce functioneaza in spatii inchise. Activitatea in cadrul acestora a fost.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )