Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat luni pe procurorii Parchetului General, declarand ca acestia, in loc sa se autosesizeze despre o posibila finantare externa a miscarii rezist, sunt ocupati cu intimidarea Jandarmeriei. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Legea gazelor off-shore: Nu se modifica NIMIC! (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit, luni, cu precizari privind amendarea Legii gazelor off-shore in Senat. El a afirmat ca problema se pune daca investitiile se deduc intr-o.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Noi informatii despre incidentul in care au fost implicati fiul si nora lui Liviu Dragnea

Informatii in exclusivitate despre incidentul in care a fost implicat fiul lui Liviu Dragnea. potrivit unor surse din ancheta, valentin Dragnea si sotia acestuia, Gina Dragnea, ar fi fost atacati verbal pe strada de fi.

Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat, luni, Parchetul General ca incearca sa intimideze Jandarmeria prin ancheta privind protestul din 10 august. intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele.

Liviu Dragnea: Pe mine personal nu ma mai intereseaza ordonanta privind amnistia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, personal, nu este interesat de o ordonanta privind amnistia. Am discutat despre amnistie si gratiere, ca am auzit tot felul de variante .

Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Liviu Dragnea face un nou anunt privind remanierea Guvernului Dancila. Dragnea a afirmat, inainte de sedinta in care se afla din nou fata in fata cu tabara contestatarilor sai, ca nu se pune deocamdata.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit a adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

Zilele lui Tudorel Toader sunt numarate: Liviu Dragnea s-a dezlantuit la adresa ministrului in CEx-ul PSD

Tudorel Toader a intrat in dizgratia lui Liviu Dragnea si nu ar fi de mirare ca acesta sa fie inlocuit din fruntea Ministerului Justitiei cu prima ocazie posibila. Supararea liderului PSD vine din intarzierea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )