Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lovitura pentru PRO Romania inainte de alegeri. CNSAS a facut totul public!

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru PRO Romania inainte de alegeri. CNSAS a facut totul public!

Lovitura dura pentru partidul PRO Romania chiar inainte de alegeri, dupa ce CNSAS Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii) a publicat, astazi, numele singurului candidat la alegerile parlamentare 2020 care a fost identificat drept colaborator al Securitatii. continuă pe Antena3

E scandal la Pro TV. A primit marea lovitura pentru prima oara in 25 de ani

Postul de televiziune Pro TV a primit lovitura de gratie chiar de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie. Sefilor nu le-a venit sa creada cand au auzit asta. Ce a facut postul de televiziune in ziua in care a implinit 25 de ani de emisie. E scandal la Pro TV PRO TV a primit lovitura .

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Lovitura pentru Ungaria in favoarea Romaniei. Gigantul vine in tara noastra

Unul dintre cele mai importante nume din domeniul auto a luat decizia de a realoca o parte din productia din Ungaria si Lituania in tara noastra. Astfel, Romania a devenit hub-ul central de productie al grupului, potrivit Profit. ro. Gigantul si-a relocat o parte din productia din Unaria si Lituania in Romania Holmbergs Safety Systems, una .

Alegeri parlamentare 2020. Ponta: Ma aliez cu PSD doar daca ma propune premier. I-am facut pe toti liderii partidului ministri. Voi negocia si cu PNL

Alegeri parlamentare 2020. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, la Adevarul Live, despre strategia partidului pe care il conduce ca sa obtina procentele necesare intrarii in Parlament, de ce ar fi varianta cea mai buna varianta de premier si negocierile cu celelalte partide.

TOMAC: in 4 din cele 6 cercetari facute de PMP, PRO Romania nu trece pragul, pentru ca nu are structuri

Presedintele PMP Eugen Tomac, cel care deschide lista pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, a declarat, marti seara, la Realitatea Plus, ca partidul pe care il conduce a efectuat nu mai putin de sase cercetari interne referitoare la posibilele rezultate ale alegerilor din 6 decembrie, conform G4media.

Samuel Calota, candidat din partea PRO Romania, a fost colaborator al Securitatii

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit faptul ca un candidat la alegerile parlamentare a fost colaborator al regimului politic comunist.

Victor Ponta declara razboi aranjamentelor politice de culise: Pe 6 decembrie, PRO Romania distruge blatul dintre conducatorii PSD si PNL!

Victor Ponta ataca direct complicitatea PSD si PNL, acuzandu-i pe liderii celor doua formatiuni politice ca au vandut interesul romanilor pentru cel de partid.

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

Decizie majora pentru toata Romania. Iohannis a luat decizia chiar acum in cazul pietelor

Cu doar cateva saptamani inainte de finalul anului, Klaus Iohannis a venit cu un anunt vital pentru mici comercianti. La inceput de decembrie, Iohannis a anuntat ca pietele vor fi.

A devenit tatic pentru prima oara. Cantaretul nostru a facut anuntul fericit

Artistul Stefan Stan a devenit pentru prima oara tatic. Sotia sa, Simona, a adus pe lume primul lor copil. Cu toate ca sunt amandoi la prima experienta de acest gen, proaspetii parinti au avut grija ca sa pregateasca totul din timp. A devenit tatic pentru prima oara Astfel ca camera micutei, patutul, hainutele, lucrurile de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )