Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban: Bucurestiul are nevoie ca de aer de o administratie competenta, cinstita, care sa respecte cetatenii. Solutia e Nicusor Dan (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Bucurestiul are nevoie ca de aer de o administratie competenta, cinstita, care sa respecte cetatenii. Solutia e Nicusor Dan (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca lupta cu PSD din Bucuresti este una pe termen lung, constanta si plina de sacrificii. Acesta a precizat ca Nicusor Dan si echipa sa de la PNL-USRPLUS trebuie sa. continuă pe B1

Explozie de vize de flotant langa casa lui Ludovic Orban. Unde locuiesc 140 de persoane

In comuna Dobroesti, localitatea unde premierul Ludovic Orban isi are domiciliul, a explodat numarul de vize de flotant inaintea alegerilor locale.

Ludovic Orban: 80% din banii cheltuiti pentru achizitionarea combustibilului pentru producerea energiei termice si electrice in Bucuresti se duc in pamant sau in buzunarele smecherilor care si-au batut joc de oameni

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la lansarea programului politic al PNL Bucuresti, ca sistemul de furnizare a energiei termice in Capitala nu este deloc sustenabil si ca este nevoie de investitii.

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

LUDOVIC ORBAN: Marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, ca marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante, precizand ca Guvernul are un program de investitii pentru a asigura conectarea celor doua judete pe mai multe cai.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Ludovic Orban: in mod evident Clujul este cu varf si indesat pe harta investitiilor care vor fi sprijinite de Guvern

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, marti, ca judetul Cluj este cu varf si indesat pe harta investitiilor care vor fi sprjinite de Guvern. Acesta a mai mentionat ca are o colaborare buna atat.

Ludovic Orban: in mod evident Clujul este cu varf si indesat pe harta investitiilor care vor fi sprijinite de Guvern

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, marti, ca judetul Cluj este cu varf si indesat pe harta investitiilor care vor fi sprjinite de Guvern. Acesta a mai mentionat ca are o colaborare buna atat.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )