Libnet.ro
UNICEF

12:15

LUDOVIC ORBAN, CATRE TINERII LIBERALI: Parul meu arata, de fapt, sufletul meu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, CATRE TINERII LIBERALI: Parul meu arata, de fapt, sufletul meu

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, acest fapt nu este adevarat. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, catre tinerii liberali: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus tinerilor liberali, ca, desi multi adversari il acuza ca-si vopseste parul, nu este asa. Asa mi-a ramas parul, iar parul meu arata de fapt sufletul meu. intotdeauna am avut un curaj nebun, a spus presedintele liberal, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, catre tinerii PNL: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul. Multi din adversari ma ataca ca imi vopsesc parul

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, nu este asa.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numarat printre cei premiati, ieri seara, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, eveniment ce a avut ca scop recunoasterea si promovarea activitatii tinerilor liberali din intreaga tara.

Iohannis i-a rugat pe tinerii liberali sa dea ce au mai bun pentru tara

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat pe tinerii liberali sa dea ce au mai bun pentru tara, ieri, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a primit premiul Garantul democratiei.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt .

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea gafa nu s-ar mai fi facut.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Daca PSD pierde, poate fi un moment propice pentru o motiune de cenzura

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului cand va considera ca exista sanse pentru a obtine si voturi din afara opozitiei, a declarat, astazi, la Bacau, presedintele partidului, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )