Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea gafa nu s-ar mai fi facut. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila. Partidul National Liberal solicita demisia premierului Vasilica Viorica Dancila dupa noua.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

Orban: Solicitam demisia Vioricai Dancila! A facut o declaratie pe un subiect extrem de delicat, desi nu avea nicio calitate. Imaginea Romaniei va fi profund afectata (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca Partidul National Liberal ii solicita demisia Vioricai Dancila din functia de prim-ministru al Romaniei, ca urmare a scandalului international declansat de afirmatiile acesteia.

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din.

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt .

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt.

LUDOVIC ORBAN, CATRE TINERII LIBERALI: Parul meu arata, de fapt, sufletul meu

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, acest fapt nu este adevarat.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Fiecare filiala PNL va avea obiectiv procentual si numeric

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Bacau, in cadrul unei conferinte de presa, ca va purta discutii cu fiecare presedinte a filialelor judetene PNL pentru a stabili obiectivele pentru alegerile europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Daca PSD pierde, poate fi un moment propice pentru o motiune de cenzura

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului cand va considera ca exista sanse pentru a obtine si voturi din afara opozitiei, a declarat, astazi, la Bacau, presedintele partidului, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )