Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mai rau decat Brexitul? Elvetienii decid duminica daca parasesc acordul cu UE privind libertatea de miscare

Hotnews Hotnews,
 Mai rau decat Brexitul? Elvetienii decid duminica daca parasesc acordul cu UE privind libertatea de miscare

Alegatorii elvetieni vor decide duminica, in cadrul unui referendum, daca vor abandona acordul de libera circulatie cu Uniunea Europeana, relateaza BBC News. Elvetia a decis cu mult timp in urma sa nu faca parte din Uniunea Europeana, insa a semnat un acord care permite libera circulatie, dar si acces la piata libera. Oficialii elvetieni care se opun propunerii spun ca s-ar crea o situatie mai grava decat Brexitul. continuă pe Hotnews

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Tara Cantoanelor

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones.

Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Poate parea ciudat sa mananci rosii negre, insa specialistii sustin ca acestea sunt mult mai sanatoase decat cele obisnuite. Mai mult, gustul este identic cu cel al tomatelor normale, asadar ai toate motivele sa le consumi cu incredere. De ce sunt rosiile negre mai sanatoase? in urma cu cativa ani, cercetatorii britanici reuseau sa produca, .

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump

Romania va urma abordarea comuna a UE 5G, mai degraba decat deciziile lui Trump, potrivit luiChristian Mestre. Mestre este profesor la Universitatea din Strasbourg si din 1993 la Colegiul Europei.

6 telefoane ieftine la eMAG: le cumperi si ti le livreaza mai repede decat pizza

EMAG are super telefoane ieftine chiar acum. Dar vestea si mai buna e ca le poate livra foarte repede. Mai repede decat iti vine mancarea comandata online. in 2020, eMAG s-a adaptat repede.

intalnire periculoasa. Un asteroid trece joi pe langa Terra mai aproape decat satelitii meteo

Un asteroid de marimea unui autobuz scolar trece joi pe langa Pamant, la o distanta mult mai mica decat cea la care orbiteaza unii dintre satelitii meteorologici, anunta presa internationala, citand surse apropiate de agentia spatiala americana, NASA.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

IOHANNIS: Agentiile cu siguranta vor schimba ratingul in mult mai rau

Klaus Iohannis a fost intrebat, azi, in cadrul unei conferinte daca risca Romania sa aiba fonduri europene suspendate si daca agentiile de rating ne-ar putea retrograda. Presedintele a raspuns ca ambele scenarii sunt posibile.

Dr. Virgil Musta: Cred ca riscul de infectare in magazin este mai mare decat in sectia de vot

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, afirma ca romanii care vor merge duminica la vot au sanse mai mici de infectare decat in cazul in care ar merge la cumparaturi intr-un supermarket.

Virgil Musta: Riscul de infectare in magazin este mai mare decat la sectia de vot

DoctorulVirgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, este de parere ca persoanele care merg duminica la vot se expun unui risc de infectare mai mic.

Rata de participare pare sa fie mai importanta decat candidatii. Hai, sa vedem ce va poate pielea

Alegerile de duminica sunt despre nivelul de participare. Si capacitatea partidelor de a-si mobiliza propriul electorat. Pare ca tot timpul a fost asa, dar acum e mai important ca oricand. De ce?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )